Aktywne Wpisy
nowszyja +666
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

KRCZVSK +127
Ale gdyby pies się zesrał na skwerku to byłby już płomień, dwa duplikaty i 500 komentarzy. xD A jak chłop się nad babą znęcał to nie ma co pochopnie oceniać, trzeba zachować powściągliwość, poznać pełen kontekst bo może zasłużyła albo to była prowokacja. xD
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Cześć, może ktoś polecić jakiegoś prostego rpg w którego mógłbym zagrać z dziećmi? (6 i 8 lat) Aktualnie mamy planszowego minecrafta (Builders and Biomes) i jest świetny, dzieci całkiem spoko to ogarnęły i są w stanie nawet same grać. Grałem kiedyś kiedyś w talismana, ale cena jest trochę za wysoka jak na początek, jednak coś w klimacie fantasy byłoby spoko.
No to może kroniki zamku avel.
@Matronel: to jest spoko przerywnik na parę osób, tak na pół godziny.
@Polanin: Dzięki - otwierasz mi oczy - sam pozapominałem już jak się kiedyś z paragrafówkami walczyło - rysowało mapy - podchodziło kilka razy żeby skończyć. zamówię Czarnoksiężnika - zobaczę jak siądzie do wieczornego czytania.