Aktywne Wpisy

KingaM +2
Ej, a kiedy myjecie tyłek, to jak głęboko wsuwacie (namydlony) palec? Pytanie do facetów, ofc. #pytaniedoeksperta

heheszek +220
Mój dziadek był piekarzem.
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
źródło: temp_file3526262762375595097
Pobierz

@lewoskrzydlowy: XDDD
Czemu powielasz mit o tym że Polacy mają jakkolwiek wybór. W Polsce nie ma prawdziwych kredytów ze stałą ratą, w porównaniu do Europy. Banki nas ruchają w dupę, a to dlatego że mogą. Bo zawsze przyjdzie jakiś Mirek i będzie coś gadał o tym że przecież nie musiałeś brać kredytu (zazwyczaj dodając do tego że jak zarabiasz 3k to jesteś przegrywem
1. To nie banki kupują mieszkania. Bank jako instytucja ma ustalone co leży w zakresie jego możliwości i nie jest to skupowanie mieszkań z rynku.
2. Bańkę cenowa na rynku mieszkań wierz lub nie spowodowali ludzie, którzy w obawie przed inflacja(spowodowana przez rozdawnictwo i politykę monetarna PIS), uciekali z kapitałem w inwestycje, a że ludzie z kapitałem to tacy 40+ ich wiedza ekonomiczna jest równa 0 to kupowali medialny,
@SmieszneZakola: wujek mówił to samo 10-15 lat temu. To jest identycznie takie samo p---------e jak jego. Nawet większe, bo on przynajmniej był w stanie kupić mieszkanie
@SmieszneZakola: postsowiecka mentalność homosovieticusa, przekazana przez starych Januszy na młodych proto-Januszy (wykopków). Ulegli wobec silnych, bezwzględni wobec słabych.
@SmieszneZakola: a to bank ma ci zapewnić warunki do mieszkania? To jest jakaś nowa misja sektora finansowego?
Jakaś bogatasza część ludzi