Wpis z mikrobloga

@ROCCO1: stary, ona nie ma do czego wracać, to nie jest jej dom. Poza tym ma tak ogromną wiedzę, że jest ogromną wartością dodatnią dla naszego kraju.
  • Odpowiedz
tak, szczególnie moja znajoma ze studiów, która nienawidzi putina i od ktorej odwróciła się rodzina, bo nie słucha ich propagandy

@ahlo: No to azyl polityczny albo wypad ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
tak, szczególnie moja znajoma ze studiów, która nienawidzi putina i od ktorej odwróciła się rodzina, bo nie słucha ich propagandy...

@ahlo: dla takich osób jest status azylanta
  • Odpowiedz
tak, ona rowniez, niech najpierw opanuje gnój w swoim kraju, tak jak ukraincy zrobili to na majdanie

@ROCCO1: Łatwo mówić jak transformacje w twoim kraju zrobili za Ciebie twoi starzy xD
  • Odpowiedz
tak, szczególnie moja znajoma ze studiów, która nienawidzi putina i od ktorej odwróciła się rodzina, bo nie słucha ich propagandy...

@ahlo: trudno ¯\_(ツ)_/¯

Jeśli nie potrafią pokonać terrorysty, a potrafią tylko uciekać jak szczury, to nie zasługuje na jakiekolwiek
  • Odpowiedz
@ahlo: @DocentMarzanek: ja mam prawdopodobnie podobne zdanie, w sensie że to zwykli konformiści musieliby zaczać ginać na placu czerwonym, żeby móc im znowu uwierzyć w ich intencje. Żadnej zbiorowej odpowiedzialności, ale indywidualne rozpatrzenie wniosków azylantów (jeśli rusków zacznie się traktować jak Koreę, czy inny Irak). Ktoś tutaj nawiazuje, że tak samo powinno sie robić z Polakami w kontekście zachodu, ze te 30% w miarę normalnych ludzi powinno cierpieć
  • Odpowiedz