Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 948
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 89
@KosmicznyPaczek raz we wakacje załapałem się na budowę dachu i te wszystkie teksty to jest prawda xD pamiętam jak chodzimy po dachu i nagle jeden zauważył jakąś extra laskę na dole i wszyscy zaczęli szczekać jak psy xDDDDD ogólnie to na takich budowach chłopy mają testo na poziomie 150%
  • Odpowiedz
@Ciortas: Jaki testosteron? Jak to są robole i impotenci, żłopią wrzątek kawy, gardło od tego wrzątku wypalone, a przemęczenie fizyczne od codziennej harówy od rana do wieczora testosteron jest zbity do zera, pamiętaj że przemęczenie fizyczne, brak snu i niewłaściwa dieta zabijają testosteron, a Ci robole uwierz mi na pewno nie jedzą zbilansowanych posiłków, a są przemęczeni, a przez wczesne wstawanie do roboty niewyspani
  • Odpowiedz
@userrrr p--------z, jak miałem 20 lat i dymałem po 12h na budowie to i tak miałem siłę wieczorem buszować do później nocy, nie wspominając nawet o dziewczynach, bo na to zawsze była siła. Zgodzę się jeśli mówimy o Mietkach 40+ z czerwonym nosem i brzuchem zasłaniającym wszystko na pół metra w przód to może i racja.
  • Odpowiedz
@ananasowy: Szkoda ze ci młodzi tego nie rozumieją i zamiast odpowiedzieć patusowi coś równie głupiego to: ehh No No nie panie majster. Bo po czym takim w oczach patusow jest się kimś słabym a chyba nie musze pisać co to oznacza
  • Odpowiedz