Aktywne Wpisy

mirko_anonim +536
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

Koronanona +20

#finanse #kredyt #banki #chwilowki
źródło: comment_1665261046rZbezrc3dxKnoEKN8JiRnX.jpg
PobierzJeszcze zależy czy jesteś np. JDG któremu rząd zaraz d-----e podwyżkami mediów, czy zwykłym ciemniakiem na uopie, z którego cię nie wywalą dopóki nie odwalasz jakiejś grubej inby ¯\_(ツ)_/¯
@s---k: pewnie jakaś zakupoholiczka, takie typowe pożyczki na ciuszki.
@Moonman: upadłość konsumecka
Nazwy z d--y i tak mi się od razu skojarzyla zmiana z Prudential na PRU xD
źródło: comment_1665295221UQkRe96V0dhXNk9Pu7RAjL.jpg
Pobierz@Arytmetyk ten kredyt w aliorze sugeruje, że spłaca jakaś nieruchomość. Więc pewnie będzie musiała sprzedać i zacząć od zera
To była konsolidacja. Alior to normalny bank w tym towarzystwie. Słabo widzę przyznanie kredyty z ratą 50% dochodów osobie niekontrolowanie zadłużonej gdzie się da. To nie parabank
Czyli tak jak państwo? ( ͡°
@s---k: Na jakimś fejsbuku gdzieś odezwała się do mnie jaką baba - ponad 40 lat. Pisze mi, że szuka sponsora. Dalej, że nie chce się spotykac, tylko szuka takiego, żeby jej kasę przelewał. Ja ciągnę rozmowę, póki co nie daję jej poznać jaki absurd sobie wymyśliła, piszę, że 4000 mógłbym dać. Ona, że dobrze i tyle - to chociaż połowę by spłaciła (!!!).
Pisze mi, że wzięła kredyt na
Komentarz usunięty przez autora