Wpis z mikrobloga

Weźcie mi wytłumaczcie o co chodzi na tych studiach. Już pierwszy tydzień i dają jakieś zestawy zadań na kolejne zajęcia do których mamy się przygotować sami. Tylko na wykładach było poruszane ledwo 15% wiedzy która jest potrzebna żeby to rozwiązać. Skąd ja niby mam wiedzieć jak to zrobić?

#studia #studbaza
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Miszcz_Joda: gdybym wiedział chociaż o co częściowo w tym chodzi to tak, ale my nawet żadnych podstaw nie mieliśmy wytłumaczonych tego co mamy zrobić. Mówię, nawet nie wiem od której strony się za to zabrać
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 131
@Serendipity_: Typowe, Jeszcze lepiej jest jak laborki starują od października, wykłady mają przesunięcie i starują miesiąc później, a na labkach się o------------a czemu tego nie umiemy bo powinniśmy z wykładów. Niestety polskie studia to żart.
  • Odpowiedz
@Serendipity_: poszukaj gotowców z zeszłych lat, prowadzącym najczęściej nie chce się zmieniać zadań. "Za moich czasów" najwięcej tego było na chomikuj.
Oprócz tego dołącz do waszej studenckiej grupy na Facebooku, bo na pewno takową macie. Nie ty jeden zderzasz się ze ścianą - wspólnie coś powinniście wymyślić.
I tak jak pisali przedmówcy: studia nie uczą, musisz sam wszystko znaleźć, przeanalizować i zrozumieć.
  • Odpowiedz