Aktywne Wpisy

skalar_neonka +604

IceGuy 0
Siema, co byście zrobili w tej sytuacji:
Mam 22 lata, za mną rok stażu na siłowni, efekty widziałem tylko siłowe, wizualne nie. Trzymałem dietę 4000, 4300kcal i generlanie nie przytyłem. Głównym problemem jest tez to, ze oprócz tego ze jestem anorektycznke chudy, to jeszcze wyglądam nieadekwatnie do swojego wieku. Pytałem wcześniej czy może teść by mnie postarzał, ale po wylewie hejtu zapytam was o inne pomysły
#mikrokoksy #silownia
Mam 22 lata, za mną rok stażu na siłowni, efekty widziałem tylko siłowe, wizualne nie. Trzymałem dietę 4000, 4300kcal i generlanie nie przytyłem. Głównym problemem jest tez to, ze oprócz tego ze jestem anorektycznke chudy, to jeszcze wyglądam nieadekwatnie do swojego wieku. Pytałem wcześniej czy może teść by mnie postarzał, ale po wylewie hejtu zapytam was o inne pomysły
#mikrokoksy #silownia

W sumie nigdy mnie to nie zastanawiało
Z patriotów wyklętych też się śmieje, z żydów i z czarnych też, nie lubię ich tak samo bardzo jak przegrywów, ale tych ostatnich przynajmniej nie
Gówniani rodzice prędzej powodują przegryw niż 170cm wzrostu czy tam zbyt wąski nadgarstek xD
nie ma to jak starzy chcą cie #!$%@?ć z domu bo w wieku 14 lat chciałeś sobie pójść pograć w piłke z kumplami przez 2h i ich panów i wielkich władców nie poinformowałeś.
@mular1337:
raczej do tego że pan oskarek ciśnie po innych że mają jedno wytłumaczenie na wszystko samemu robiąc i zachowując sie dokładnie jak ci z których sie śmieje i prycha z nich
@catboykami: kto komuś broni gdzieś wyjść? Ile razy osoby robił na przekór rodzicom i jakoś w dupie miei ich zdanie?, a tutaj przegrywowi powie matka czy ojciec, żeby czegoś nie robił
@Renard15: jak jakiś rodzic, po czymś takim by chciał dziecko wyrzucać z domu, to jest chory na głowę i nigdy nie powinien mieć dzieci
Ogółem mem polegający na zwaleniu winy na kogoś, zamiast spróbować zrozumieć przyczyny
Ale odnośnie mema - no nie czarujmy się, że wzorce z domu nie mają wpływu na naszą dorosłość. Jak jest mnóstwo ludzi, którzy zwyczajnie nie potrafią NIC wytłumaczyć, niezależnie od wieku słuchacza, to jak myślicie, skąd się to bierze? Natrafiają na drobnostkę, która jest nie po ich
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora