Aktywne Wpisy

dan-ok +535
Stare- znałem. Karyna Adele zrzuca wagę, robi sie na bóstwo i zostawia wieloletniego męża (z dzieckiem) na rzecz czarnoskórego władcy serc z którym ma budować przyszłość. Po czasie wychodzi ze czarny jegomość pruje inne na boku+ opłaca kochanki i ich rachunki z konta Adele xD.
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
źródło: 000LBJDBR8R8VNOH-C124
Pobierz
BlackenedBlue +446

W sumie nigdy mnie to nie zastanawiało
Z patriotów wyklętych też się śmieje, z żydów i z czarnych też, nie lubię ich tak samo bardzo jak przegrywów, ale tych ostatnich przynajmniej
Gówniani rodzice prędzej powodują przegryw niż 170cm wzrostu czy tam zbyt wąski nadgarstek xD
raczej do tego że pan oskarek ciśnie po innych że mają jedno wytłumaczenie na wszystko samemu robiąc i zachowując sie dokładnie jak ci z których sie śmieje i prycha z nich
@catboykami: kto komuś broni gdzieś wyjść? Ile razy osoby robił na przekór rodzicom i jakoś w dupie miei ich zdanie?, a tutaj przegrywowi powie matka czy ojciec, żeby czegoś nie
Ogółem mem polegający na zwaleniu winy na kogoś, zamiast spróbować zrozumieć przyczyny
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora