Aktywne Wpisy

dudi-dudi +156
źródło: temp_file1626108576032173446
Pobierz
Podoba mi sie taka jedna kasjerka z Dino troche grubsza ale ja akceptuje duży rozmiar xd wczoraj spojrzelismy sobie głęboko w oczy i tak wlosy poprawiała... przez noc myslalem jak sie kochamy xD nawet se sklepac nie mogłem bo w delegacji jestem, ludzie to zwierzęta xDDD zagadał bym do niej po robocie gdyby tylko nie te j----e kolejki...

![5-minutowe nagranie wyczynów kierowcy Mercedesa AMG na autostradzie A4 [video]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/60ad3e40a783a18af4b12cc900a460dcc4c30a95b93551d5d122288b88c2beea,q80.jpg)
Brakuje pracownikow IT, ale juniorow to po co zatrudniac. Schizofrenia rynku pracy.
#pracait #szukampracy
źródło: comment_1664890653jnRp7Y7CyGWcJFzVVtQ71x.jpg
Pobierzco?
Generatory ogolnie ssa pale.
tylko to jest taki generator, ze ty sam decydujesz jak wyglada twoje CV, mozesz zrobic zeby byly same czarne litery na bialej kartce papieru i tak tez zrobic sugeruje
Moim zdaniem powinieneś najpierw na jakiś helpdesk call center techniczny. I gdzie pracowałeś Holandia? Nie bój się aplikować do zagranicznych firm
Jak masz biegły angielski. No ale oczywiście CV do przerobienia
Twoje cv nie zle, ale załóż profil na linkedin, podpepnij tam te certyfikaty z weryfikacja, zmien cv na angielski, w edukcji wpisz szkoly, ktore skonczyles, osobno akapit z certyfikatami(nie kursami edemy). Mozesz zrobic na szybko kurs z ITIL zeby
Pamiętam jak u mnie na studiach było 360 osób gdzie wcześniej informatykę studiowało maks 70
@TotalDisaster: A która uczelnia wypuszcza tych seniorów z 10 letnim stażem na rynek?