Aktywne Wpisy
p0melo +13
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +103
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

Ktoś wytłumaczy mi precedens tego wału? :)
Witam !
Jesteś młodą osobą mającą dość typowej pracy na etacie za najniższą stawkę i bez większej szansy na rozwój ?
Może przeraża Cię inflacja i szukasz dodatkowego źródła zarobku ?
Czy też po prostu chcesz coś więcej od życia i zacząć zarabiać w internecie pieniądze niedostępne na zwykłym etacie ?
Prawda jest taka, że jaki by nie był twój powód ,sytuacja i obecne zajęcie, w ten sposób
Ty też możesz zarabiać .Nie ma sztywnych godzin, pracujesz kiedy chcesz, ile chcesz i skąd chcesz.
Nie potrzebujesz żadnego doświadczenia, ani wiedzy informatycznej. Wystarczą znajomości podstaw komputera lub telefonu
Praca jest prosta, wystarczy tylko urządzenie z dostępem do Internetu, a my drogą szkoleń i prywatnej pomocy nauczymy Cię wszystkiego od podstaw
Nie jest to oferta pracy w:
MLM/AVON/ORIFLAME/TESTER PRODUKTÓW.
BEZ INWESTYCJI FINANSOWEJ I PAKIETÓW STARTOWCH
BEZ ROZMÓW TELEFONICZNYCH I SPOTKAŃ NA KAMERZE
BEZ JEŻDŻENIA PO LUDZIACH. WSZYSTKO ODBYWA SIĘ W 100% ZDALNIE
Współpracujemy z polską firmą, która istnieje na rynku od ponad 20 lat
Co oferujemy?
wypłaty 2 razy w miesiącu na konto bankowe (tygodniówki)
praca zdalna, w domu
elastyczny czas pracy
dodatkowe premie proporcjonalne do zaangażowania
pełne wsparcie Zespołu oraz pomoc na każdym kroku
gotowe szkolenia online - pełne wdrożenie
niezbędne narzędzia do pracy
nie wymagamy doświadczenia, prowadzimy za rękę od A do Z
nie wymagamy żadnej inwestycji finansowej
nie wymagamy od osób żadnych danych poufnych, nie jesteśmy instytucją zbierającą dane i przetwarzającą je
Wymagania:
ukończone 18 lat !!!
obywatelstwo polskie ze względu na prawny charakter działania !!!
aktualne zamieszkanie na terenie Polski
komputer lub smartfon z dostępem do internetu
obsługa komputera/smartfona na poziomie podstawowym
motywacja do pracy i osiągania wysokich wyników
Opis stanowiska pracy:
reklama oraz promocja produktów
odpisywanie na wiadomości od potencjalnych klientów
obsługa Klienta
polecanie produktów gotowym systemem (całkowicie online w domu przy użyciu komputera lub smartfonu z dostępem do internetu)
Podczas szkolenia TY zarabiasz minimum 200 zł.
Możliwość atrakcyjnych zarobków:
na początek około 2 500 PLN miesięcznie, pracując po 2-3 godziny dziennie
Twoja praca polega tylko i wyłącznie na odpisywaniu ludziom na wiadomości gotowymi skryptami, formułkami oraz działanie na gotowych materiałach
Pamiętam dokładnie jak byłam w tym samym miejscu co Ty w tym momencie. Szukałam bardzo długo czegoś dla siebie. Niejednokrotnie rezygnowałam, gdyż obawiałam się oszustwa. Przebyłam niesamowitą drogę, która nauczyła mnie jednego: jeżeli okazje się pojawiają to trzeba je wykorzystać jak się tylko da!!!
Komentarz usunięty przez autora
Czyli przypuszczalnie spamujesz w internecie jakimś gównem i robisz na człowieka nad sobą.
Zapytaj jaki produkt