Co sądzicie o tych perfumach? Przeważają pozytywne opinie ale czytam też czy aby nie skręcają one bardziej w damską stronę lub co gorsza mają zapach starej baby spod kościoła.. Dla faceta w przedziale 25-30 lat który lubi mieć coś niebagatelnego będą w pytę? #perfumy
@Dalinar: No jest wszystko w porządku,jest dobrze,dobrze robią,dobrze wszystko jest w porządku.Jest git pozdrawiam całą Legnice,dobrych chłopaków i niech sie to trzyma.Dobry przekaz leci
@Dalinar: moj chłop je ma, z początku po prostu były ok. po dłuższym czasie jestem zdania, ze ich nie znoszę, walą jakimiś zgniłymi owocami, i generlanie bardzo sztucznie
@Dalinar mi się bardzo podobają na moim niebieskim, sama bym się też psiknęła, chociaż za różą nigdy nie przepadałam. Ale najpierw sobie powąchaj, bo to daleko nie jest typowy "męski" zapach.
@nihilistyczna_paruwka serio? a gdzie widziałeś ostatnio? Bo ten... Od ich premiery byłem chyba w 10+ różnych douglasach i sephorach oraz w dwóch notino. Nigdzie nie widziałem. Głównie wawa i mówię nawet o największych salonach. Chyba nawet w ogóle Moschino nie ma żadnych. Z sieciowek to chyba jedynie Hebe ma Moschino (może jeszcze superpharm?) i to tylko te gówniane Forever czy jakieś tam
@tangofever: W sumie to dawno już nie byłem w żadnej perfumerii i ostatnio widziałem w eGlamour we Wrocławiu, może pamięć mnie zwodzi i był tylko tam ( ͡°ʖ̯͡°)
#perfumy
źródło: comment_1664822576VNCfjMAlP60RJjUwbWusCz.jpg
Pobierzźródło: comment_1664822758Hupv0z0eOcNqDkFgPFxHLp.jpg
PobierzUwielbiam, fajna roza, ale nie babciowa.
@Dalinar: to chyba taki zapach różanego różańca (?)
Komentarz usunięty przez autora