Aktywne Wpisy

- Staraj się o pracę w IT
- napisz że umiesz sql na poziomie szkolnym (?)
- php
- coś z Java script
Ja nie wiem, czy ludzie czasami żyją pod kamieniem albo w szałasie ostatnie 2-3 lata, ale z drugiej strony w IT? No to normalne że każdy codziennie używa Internetu a większość zapytań czy optymalizacji sql dzisiaj deleguje się AI
- napisz że umiesz sql na poziomie szkolnym (?)
- php
- coś z Java script
Ja nie wiem, czy ludzie czasami żyją pod kamieniem albo w szałasie ostatnie 2-3 lata, ale z drugiej strony w IT? No to normalne że każdy codziennie używa Internetu a większość zapytań czy optymalizacji sql dzisiaj deleguje się AI
źródło: 4466
Pobierz
Moc90 +1
#gielda w poniedzialek ropa po 160 ;)

Taaak, użalasz się nad sobą ale jakbyśmy się mieli spotkać i byś mi się spodobała to nie wiem czy byś 3 minuty wytrzymała na spotkaniu ze mną i od razu chciałabyś wiać bo nie jestem 8+/10. Wymagania z kosmosu - to jest Wasz problem. A nie samotność.
Tinder, Sympatia to zbyt siłowo? No to fakt w obecnych czasach możesz mieć problem ze znalezieniem faceta bo tak debil spod żabki jak i porządny facet właśnie w internecie będą szukać.
Ten ostatni na żywo pewnie nie zagada, bo skoro "nie ma cię w internecie" to
Ale wymagania powinny być spójne i dostosowane do realiów - albo po prostu nie narzekać na samotność.
Co do sieroty - faceta to nie interesuje, że jesteś sierotą, skąd pochodzisz, ile zarabiasz.
Jego interesuje jak się czujesz, czy wszystko jest w
Wymagania można mieć jeśli jest jakiekolwiek zainteresowanie, jesli go nie ma to trzeba zgłosic się do psychiatry.
Faceci mają wrodzony instynkt opiekuńczy i obronny wobec kobiet. Tak jest na ogół i jest to naturalny stan bazowy naszej psychiki o ile jej nie przeprogramujemy (co w dzisiejszych czasach jest konieczne). Możesz nie zauważać
Dobrej nocy!
Ty nie rozumiesz, że w moim wieku i twarzą jak zaczepie faceta to on jest bardziej zażenowany niż ucieszony? Czy ty myślisz, że faceci są wniebowzięci jak