Wpis z mikrobloga

• 205
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 203
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Sumiru: byłem w Zakopanem dwa razy, pierwszy raz z czystej ciekawości 3 dni, drugi raz 2 dni jako osoba towarzysząca - szczerze tam nie ma co robić i czym się zachwycać. Miejsce mocno przehajpowane, drogie i bez ciekawszych atrakcji turystycznych.

Sąsiadka była tam na sylwestrze kilka lat temu i z jej relacji wynika, że jest to jedno wielkie nieporozumienie.
  • Odpowiedz
@Purple: jedzie pierwszy raz w życiu poza Inowrocław chyba, jest zdziwiony, że ceny w Sierpniu były niższe, heh, ja piernicze, to z tąd ich biorą xd
  • Odpowiedz
  • 3
Tylko wakacji z dziećmi się nie da tak obejść xD

@Iudex

Od biedy się da, sam początek wakacji, jeszcze w czerwcu oraz przełom sierpnia i września jest luźniej i taniej.
  • Odpowiedz
@Sumiru:
Po pierwsze kto wynajmuje na booking i ma pretensje o cenę - przecież te portale naliczają sobie jakieś prowizje itp.
Dużo taniej znaleźć na
- olx
- nocowanie.pl
- lub grupka na fejsie
  • Odpowiedz
@Sumiru: płacenie takiego hajsu tym górskim żymianom, żeby postać na mrozie i popatrzeć na Marylę rodowicz i zenka a jako prowadzącego strzelam jakiś jakimowicz i do tego czekać na gwiazdę, która nie wie nawet gdzie jest na globusie to xD totalne
  • Odpowiedz
Na koncert. Przy okazji termy.

@Sumiru: Nawet nie wiedziałem, ze w Zakopanem są termy, bo każdy i tak jeździ obok do Bukowiny czy Biali Tatrzańskiej. Powiem Ci, ze lepiej sobie chyba na ten koncert podjechać, a hotel wynająć w Bukowinie albo Kościelisku, gdzie jest taniej, ciszej i ładniej. A jak masz samochód, to już w ogóle najlepsza opcja jakaś mniejsza wieś w okolicach Zakopanego, bo nie musisz się martwić busami.
  • Odpowiedz
  • 10
@Sumiru:
Może i drogo ale za to trzeba kilka dobrych godzin w korku odstać w dwie strony.
Jechać do zakopca w sylwestra to czysta głupota. W tych termach też będziesz wtedy jak sardynka w puszce.
  • Odpowiedz