Wpis z mikrobloga

@ri7h: no taka rozmowa nie należy do najłatwiejszych, ale to też nie jest jego wina, bo o niczym nie wiedział. Jemu nikt nie dał wyboru... Mam na myśli wyboru, czy ostrzec przyszłą żonę czy nie. Cała wina leży po stronie tamtej typiary. Niestety, czasem prawdziwe życie to Jerry Springer Show :/
  • Odpowiedz
@ri7h: lepiej żeby za 5 lat wyjęła ze skrzynki pozew o alimenty :> poza tym: serio, jest w małżeństwie i nie wiedzą wzajemne z kim spali wcześniej?
  • Odpowiedz
@eQuuS: Ludzie się prują anonimowo bo myślą że coś to da. A i może ktoś przeczyta i będzie mądrzejszy w przyszłości ;) Rad nie trzeba, jakoś to ogarnę ale dzięki :)
  • Odpowiedz
  • 0
@mojwa: ja no twojego podejścia nie umiem pojąć :p ale to twoje zdanie :) ja chce mieć dziecko moze dla tego ki tak zależy :p a dobra kobieta chyba by zrozumiała..
  • Odpowiedz
  • 0
@boyano: wiesz, moim zdaniem to za trudne wybory, zeby kierowac sie egoistycznym BO JA CHCE.

Nie chcialabym bedac dzieckiem, zeby nagle przyszedl jakis obcy pan i zaczal mowic, ze to on jest moim ojcem. Trauma dla dziecka, zburzenie podstaw bezpieczenstwa.

Tu nie mozna patrzec na to co jest najlepsze dla nas - przede wszystkim trzeba chronic najslabszych.I wybrac to co dla nich najlepsze - czasem lepiej byc w zyciu dziecka,
  • Odpowiedz
  • 0
@mojwa: ile ma te dziecko ? Pozatym mówię że załatwił bym to po cichu skontaktował bym sie s koieta i powiedzialbym jak sprawa wygląda
  • Odpowiedz
@LaTuaOmbra: Jeśli nie chcesz im rozbijać związku, a jednocześnie zrobić problem, związany z mówieniem czegokolwiek komukolwiek, to opowiedz o tym swojej dupie i wklej tutaj.

Świetnie się czyta ten fejk, spokojne 9/10. Ale serio, opowiedz dziewczynie i tu wklej opis jej reakcji, jest potencjał na równie dobre coolstory i tym razem truestory.
  • Odpowiedz