Aktywne Wpisy
szcz33pan +939
dziś podany był szybki Szacunek inflacyjny GUS:
13% r/r
0% m/m
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia zeszłego roku zamówiłem kebaba z lokalnej budy, to samo zrobiłem 9 grudnia i to samo zrobiłem dziś.
10.01.2022 - cena 28,30 zł
09.12.2022 - cena 38,80 zł
31.05.2023 - cena 38,80 zł
różnica cen za ostatnie 6~ miesięcy to 0%.
Cena Kebsa i dodatki- tak jest drogi, jest
13% r/r
0% m/m
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia zeszłego roku zamówiłem kebaba z lokalnej budy, to samo zrobiłem 9 grudnia i to samo zrobiłem dziś.
10.01.2022 - cena 28,30 zł
09.12.2022 - cena 38,80 zł
31.05.2023 - cena 38,80 zł
różnica cen za ostatnie 6~ miesięcy to 0%.
Cena Kebsa i dodatki- tak jest drogi, jest
WielkiNos +26
Pozdrowienia z siłowni.
#prawojazdy #ruchdrogowy
Komentarz usunięty przez autora
co za idiotyzm xD nie dośc, że znaków bez sensu i tak #!$%@? do oporu to jeszcze walnęli od siebie jakieś maskownice w kształcie i w kolorach znaków. Szwagier ma chyba firmę która produkuje tarcze znaków xD
@Marakuja: to niech nie wdupcają do w kolorach tylko np. tablica w jednolitym neutralnym kolorze z wypukłym herbem, co jak w Amsterdamie
Kształt herbu potrafili zmienić dla tej szopki, to i z kolorem nie powinno być problemu.
BTW, pieczęć miasta - która jest okragla i z której powstał herb - ma identyczny wzor. Więc jesli przyjąć, że jest to pieczęć w kolorach miasta to gdzie tu szopka?
@Bodzias1844: Szwagier świstaka robi znaki drogowe. Level 9000.
Nie no, lepiej twierdzić że jesteśmy bardziej uświadomieni i mamy większe doswiadcznie (szczególnie Rzeszów vs Amsterdam xD) dlatego #!$%@? czegoś co wygląda jak znak drogowy i rozprasza uwagę, bo co może się stać.
¯\_(ツ)_/¯