Wpis z mikrobloga

@Krupier: kluczem jest czas dotarcia do tej informacji, że nie istnieje. Przynajmniej mi się wydaje, że za pierwszym razem może być znacznie wydłużony. Jak przejeżdżasz codziennie obok tego znaku, to zaczynasz go ignorować, jak to zresztą kierowcy robią również z prawdziwymi znakami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Bodzias1844: @Bydle: jakaś kpina. Nie dość, że to kompletnie zbędne, to jeszcze wprowadza chaos. Jestem w stanie sobie wyobrazić, że jakiś kierowca, zobaczywszy ów znak, będzie w stanie go mylnie zinterpretować jako [tu wstaw dowolny znak na niebieskim tle].
  • 0
@Krupier: ech, co to za zaściankowa Polska, oburzyliby się na to, że ktoś zasłania znaki. Na zachodzie w ogóle znaki są całe czarne na znak protestu i jest fajnie
@Shatter: wiem, wiem. Ty pewnie po przejechaniu takiego znaku nie redukujesz prędkości do 50 km/h bo przecież taki znak nie istnieje i nie wiesz co ten twór oznacza.

@Krupier: technicznie powinieneś zredukować przed nim :))
  • 1
Smutny jak #!$%@? kraj. Ludzie mają problemy nawet o coś takiego - bo ktoś coś chciał zrobić, wyjść poza szablon.

Imo wyszło fajnie.
@boboliwo: @Felonious_Gru: No i się zesrali o kilka znaków, które są umieszczone na chodniku, po którym nie jeżdżą samochody. No bo przecież biedni piesi i rowerzyści wpadną w taką konfuzję, że zatrzymają się na środku drogi i spowodują wypadek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)