Ej, czy ja dobrze rozumiem, na polskiej giełdzie jest notowana policja? To jakieś chore, co jak wypiszą więcej mandatów to wysoka dywidenda, a jak kierowcy jadą przepisowo to jest bessa? Złapaliśmy, nie wiem, Trynkiewicza 2.0 to cena wchodzi na rekordy? Nie wiem, dla mnie to nie jest normalne, wolny rynek poszedł za daleko #gielda #gpw #finanse #anarchokapitalizm
@Jakovv: to kolejny etap robienia z obywateli wspolnikow w zbrodni. Teraz jak beda pałowac protestujacych, to bedziesz jednoczesnie w-------y, a z drugiej strony bedziesz sie cieszyl z wyzszej dywidendy od ilosci w-------u w danym roku - w efekcie pozostaniesz bierny.
To jak z 500+ - panstwo okrada Cie z pieniedzy w podatkach i inflacji a potem rzuca ochlapy zeby kupic Twoj glos. Tylko zobaczyli, ze 500+ dziala na plebs, a
Leciało w dół jak głupie, w pierwsze dni listopada. Kupiłem, i jestem 10% na minusie :p Dziś, i wczoraj, sytuacja się lekko ustabilizowała, cena krąży wokół 6,60€. Za 7 dni ogłaszają wyniki finansowe. #ubisoft #gielda
#gielda #gpw #finanse #anarchokapitalizm
źródło: comment_1663845317ns6gOzmvikcUPNAJMeum1J.jpg
Pobierz@LubieKawe: dziękuje :3
źródło: comment_1663845869BRaeriGOUfmNSYApxie0ad.jpg
PobierzTo jak z 500+ - panstwo okrada Cie z pieniedzy w podatkach i inflacji a potem rzuca ochlapy zeby kupic Twoj glos. Tylko zobaczyli, ze 500+ dziala na plebs, a