Aktywne Wpisy

KokiX +111
Stellantis - gówniany Midas motoryzacji, zniszczyli kilka znanych, europejskich marek, dzięki czemu chińskie guano znajduje dziś swoje miejsce na rynku.
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
źródło: temp_file5200882552127329581
Pobierz
jmuhha +10
Tak wygląda „skandynawskie drewno” w praktyce.
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
źródło: 1000021897
Pobierz

Muszę powiedzieć, że było warto w końcu posłuchać ludzi.
Dawno nie zrobił na mnie zapach efektu Wow, tak jak Asad. Świetny zapach o bardzo dobrych parametrach. Przyprawowo owocowy, bardzo słodki i bardzo męski. Kojarzy mi się z prawdziwym, odpowiedzialnym facetem po 30 stce. Nie każdemu się spodoba, ale jak się spodoba to bardzo, ale to bardzo spodoba. Warto wyczekiwać tego zapachu w perfumeriach internetowych i od razu brać bo będzie hit i cena będzie pewnie rosnąć tylko. Oczywiście to klon Dior Sauvage Elixir, moim zdaniem lepszy od Diora.
Za to Lattafa Najdia również bardzo pozytywnie. Słodko cytrusowy wodny zapach, lepsza wersja odmian Paco Rabanne Invictus. Być może nawet signature scent mój przyszły. Parametry też bardzo dobre.
Stosunek jakośći do ceny FENOMENALNA.
#perfumy
#dior
#recenzja
źródło: comment_1663698851KsrON1JvpgUS1LyI2QHfVJ.jpg
PobierzMam kilka sztuk i też w takiej cenie puszę jak ktoś będzie chciał w następnym tygodniu. W tę kwotę wliczony jest paczkomat. A jak nie to będą sobie leżakować :P