Aktywne Wpisy

BlackenedBlue +255
a co mówili, że przecież za pudełko się nie płaci ani CD to taniej będzie, logistyka zniknie
łahah, to ja wolę sponsorowac fitgirl/dodi żeby ludzie to mieli za darmo
łahah, to ja wolę sponsorowac fitgirl/dodi żeby ludzie to mieli za darmo
źródło: temp_file6083212614556309232
Pobierz
lormont +7
Dlaczego kiedyś nie było takiego naganiania na studia medyczne jak na IT? Przecież praca lekarza to od zawsze było eldorado. Stabilność zatrudnienia, jakiej nie daje żaden inny zawód w tym kraju, plus gigantyczne zarobki aż do emerytury.
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz #polska
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz #polska

Ciekawe
Chociaż niby
#motogp
źródło: comment_1663610596I1wrRSLGEjBu4Mgts7BQdk.jpg
Pobierz@KurzeJajko: no ale poza Fabio nikt nie ma problemów.
Poza Fabio też nikt nie stoi z otwartym kombinezonem na starcie.
W mojej skórze rst jest podobnie, jak zostawię niedosuniety zamek, a nie z-----------e po 350 na prostej.
Aleixowi też się podczas gleby rozpiął kombiak, ale przyznał na twitterze, że źle zapiął (a jaka jest prawda to nie wiemy)
https://twitter.com/AleixEspargaro/status/1557718804846858242
@KurzeJajko: raczej już dawno byłby to znany problem, bo w skórach alpiny lata też 90% stawki motoamerica, a tam takie na o-------l by nie przeszły.
Kolejna sprawa, że fabio jako jedyny nie jeździ też w termoaktywce
@schwarzstork: a tam przypadkiem airbag nie rozerwał zamka?
@schwarzstork
@bary94pl
Choćby ze względu na to z-----e aero wypadałoby coś poprawić, przecież jak stegozaur z Ducati wbije się w bebechy to potrzebna będzie dwumetrowa chusta żeby taki krwotok zatamować
źródło: comment_1663612159AGZX1quHAG2N4ckJmQFWLo.jpg
PobierzPokaż dupę ¯_(ツ)_/¯
źródło: comment_1663612261o7ullN91VTnLFHsmHmgWzG.jpg
Pobierz@BogdanBonerEgzorcysta: whoa, zwolnij. Dlaczego porównujesz ochraniacz do super cienkiej bielizny termoaktywnej, która po kontakcie z asfaltem momentalnie by się stopiła i dodatkowo ładnie wkleiła w ranę?
Ochraniacz chroni przed uderzeniem i musi być dobrze zamocowany.
Bielizna termoaktywna pomaga w odprowadzeniu potu i ogólnie