Wpis z mikrobloga

@navaare: Jasne że chodzi bo jak jest kilku chłopa na jedną dziewczynę te wybierają najlepszych. Generalnie przerąbane w tym przypadku, jakim by nie być, nawet wysokim to zawsze znajdzie się ktoś lepszy, bardziej towarzyski i obcykany w tych sprawach. Bezsensowny i głupi wyścig szczurów o dupę. Już czytałem o przypadkach kiedy programiści pracujący w największych korporacjach wydłużają sobie nogi do 15cm decydując się na bolesne i drogie operacje tylko po to
@daro1: zgadza się, większość dziewczyn wyjeżdża z małych miejscowości a w mieście ego skacze w opór Prawie każdy dla swojego dobra powinien zastanowić sie nad seamaxxingiem bo zwłaszcza u nas z powodu postSowieckiegio zakompleksienia, nie starczy normalnych dla wszystkich i nie jestem przekonany czy naszym witaminkom poza podróżowaniem i czasem jakąś karierą chce się coś jeszcze z kategorii relacji czy to już zamach na niezależność i emancypację
@Mineciarz69: Nieprawda, kiedyś jakaś dziewczyna tłumaczyła, że dla niej wzrost nie ma znaczenia zupełnie!
Gdyby nie miała chłopaka teraz to mogłaby związać się z kimś niskim, 160, 170cm - nie ma znaczenia - przecież liczy się charakter i osobowość.
No teraz to nie, bo ma akurat chłopaka 192cm - ale to nie z powodu wzrostu!
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Averna: Tak myślałem i jestem w stanie uwierzyć to co piszesz o swoim niebieskim i jesteście razem. Co ja mam zrobić jak mam 25lat, 175cm wzrostu trądzik i zakola? Do tego dwa miechy w psychatryku. Nic się nie da.