Wpis z mikrobloga

• 0
@olaf_wolominski
Jesteśmy też ludźmi a nie jakimiś zaprogramowanymi automatami.
Po pierwsze nie każda kobieta chce się rozmnażać.
Po drugie nie wiem w jakiej bańce kulturowej żyjesz ale w mojej nie wystarczy pstryknąć palcem żeby pójść do łóżka. Nieważne jak kto wygląda. I mówię tu zarówno o mężczyznach jak i kobietach.
  • Odpowiedz
  • 0
@norbie
Kiedyś czytając z moim mężem wykop powiedział mi 'Jak to dobrze że za mojej młodości nie znałem tych wszystkich teorii, bo jeszcze bym uwierzył" zrobiło mi się wtedy niesamowicie smutno bo jest miłością mojego życia i jest najwspanialszym, najwrażliwszym i najlepszym mężczyzną jakiego poznałam.
I pomyślałam, że gdzieś tam w świecie jest ktoś podobny, kto czyta że "it's over" "tylko wygląd/wzrost"...
Ja się zgadzam że przystojni i wysocy mężczyźni mają
  • Odpowiedz
  • 0
@Averna
Oczywiście że mają łatwiej, nikt tego nie kwestionuje. Szkoda tylko że chłopaki nie potrafią pojąć że nie tylko ludzie o idealnych cechach tworzą związki i są szczęśliwi. Niskie chłopaki też mają dziewczyny, przyjaciółki, żony ale tego już tutaj nikt nie mówi.
  • Odpowiedz
@norbie: Ale mówimy o tych których nie ma i jaka jest to populacja? Jakie są zasady ? Znowu wyjątki nie Tworzą reguły

@Averna:

Ale można znaleźć szczęście bez tego.

Czyli bez czego? Kiedy facet ma niechcieć czegoś? Kiedy jakaś różowa społeczność uznaje że nie powinien chcieć czegoś tam? Czyli jeśli czegoś nie otrzymujemy to mamy tego nie chcieć? Bo Wy tak mówicie?
  • Odpowiedz