Wpis z mikrobloga

• 0
@Kleyio
Owszem, bywają.

Jeśli chodzi o wymogi urodowe to nigdy nie zauważyłam żeby któraś płeć w tym górowała. Wydaje mi się że są 8 tacy i tacy. Jedne kobiety zwracają inne nie.
Z drugiej strony mężczyzni tak samo.
Zależy od osobnika.
  • Odpowiedz
  • 0
@navaare
Nie do końca rozumiem.
Mówiłam że można znaleźć szczęście i miłość bez posiadania wzrostu ponad 180 i bez wszystkich cech które są tu uznawane za wyznacznik bycia chadem.
Więcej. Ja uważam że mój mąż jest niesamowicie przystojny. Mimo że w wykopowych standardach wyglądu jest przegrywem.
  • Odpowiedz
@PomaranczaTesto: Co ma do tego nauka? Wystarczy poobserwować otoczenie, to jest najlepszy dowód na to że to p--------o o wzroście nie ma znaczenia. Normalnie ludzie się parują, czy są niscy, czy wysocy i nikt nie ma z tym problemów. Tylko tutaj ktoś musi wciskać że facet musi być wysoki. Bo jakaś różowa chodzi w jakichś butach na wysokich obcasach i z tego powodu gość jest dla niej za niski. Albo
  • Odpowiedz
@PomaranczaTesto: A czym Wy się podpieracie? Naukowymi badaniami i statystykami? Fundamentalna wiedza teoretyczna z biologii, rynku matrymonialnego, psychologii i marketingu a nie jakieś badania na co jakieś Tinderówy lecą albo nawet różowe w realu bo nawet nie macie pojęcia jak wiele tutaj może być ustawione a różowe programowane przy użyciu inżynierii socjotechnicznej. A statystyki mogą być brane z pewnych tylko grup, wybiórczo tylko po to by uzasadnić te tezy że
  • Odpowiedz
@navaare: Byłem nie tak dawno temu na festynie i widziałem co się tam dzieje. Może na klubowych dyskotekach gdzie może być kilku facetów na jedną kobietę i brakuje tam kobiet jest inaczej. W każdym razie nie zauważyłem preferowania wysokich mężczyzn.
  • Odpowiedz
Wzrost się nie liczy no chyba, że jesteś niski (<190cm). A manlety niech cierpliwie czekają i zarabiają kasę, aż się księżniczki wybawią do 40-tki, wtedy macie duże szansę na wielką miłość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz