Aktywne Wpisy
Bimbas +38
#raportzpanstwasrodka U Mongoła na audiencji nowe polskie wykręty. Wzorcowe szury bez dwóch zdań. Zapytani co ich sprowadza do Kambodży i na ile przyjechali, odpowiadają z dziecięcą szczerością, że naoglądali się Łysego, Ropucha i Mańka, rzucili umierającą Europę z powodu wzrostu rachunków za prąd w Słupsku i Lęborku . Zostają na zawsze bez rekonesansu . Oczywiście już mają kanał na YT o hiper oryginalnej nazwie : coś tam w Azji i
Jaką mam bekę, że moja była sprzed wielu lat jest na znanym lekarzu jako psycholog specjalizujący się w pracy z dziećmi, gdzie za czasów naszej znajomości nienawidziła dzieci, ale to tak naprawdę, potrafiła zrobić awanturę gdy ktoś z dzieckiem się do nas przysiadł xD. Prócz tego leczy jeszcze z toksycznych związków, jako ona była najbardziej toksyczną osobą jaką znałem. Co tu się odwaliło xD
#childfree #logikarozowychpaskow #zwiazki
#childfree #logikarozowychpaskow #zwiazki
Po prostu zastanawiam się czy o czym ważnym nie zapomniałem, bo witaminę D stosuję od niedawna.
Ogółem słyszałem że miksy witamin i niektóre firmy jak kfd to scum. Że małe dawki i że tabletki lepiej zamienić na proszek i sypać samemu.
Co myślicie o tej firmie?
https://medverita.com.pl/pl/c/Suplementy-diety/13
#dieta #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy i oczywiście ekspertów chemii z #narkotykizawszespoko
PS: ma ktoś rozpiskę jakich witamin się nie łączy, albo właśnie z czym się powinno jeść? Chodzi o przyswajalność.
PS2: ktoś ma rozpiskę ile jakiej witaminy powinno się brać?
@pyroxar: typ co pije BCAA przed treningiem nazywa coś scumem xD
Szeroko stosowane na pacjentach trucizny:
1. Medykamenty przeciwzapalne dla <40°C w piku
2. Drażniące
Ja zacząłem wpisywac do fitatu wszystko skoro i tak pilnuje zapotrzebowania kalorycznego. Z tym, że zacząłem uzupełniając zwracać uwagę na produkty tego producenta który ma podane mineraly i witaminy. Nagle się okazało że nie muszę suplementowac tego co suplememtowalem. Magnez 180% zapotrzebowania z diety, omega to samo, podobnie z resztą. Wiadomo że witamina d3 to inna sprawa
@pyroxar: xDD
Jak już to scam, bo scum to szumowina xD
Przy dobrej podaży warzyw i owoców nie potrzebne Ci żadne witaminy prócz D, która tez należy przed suplementacja zbadac. W ogólnym rozrachunku badania wyjdą korzystniej niż wyrzucanie kasy na suple.