Wpis z mikrobloga

@Towarzysz_Sobaka: proponowałem tu publicznie konfrontację z Oregano na Twitterze u Szczęsnego. Niestety ogon pod siebie i brak odzewu. Git dyskutuje tylko wtedy, gdy ma przycisk blokuj pod ręką, taki z niego kozak :))
A ty swojego nazwiska nie podawaj, "sobaka" wystarczy w zupełności i jeszcze "towarzysz" :))
  • Odpowiedz
u mnie w domu sie mowilo: nie ruszaj gówna bo śmierdzi. Kupa takze nice ma mózgu. Wiec jakakolwiek proba konwersacji lub interakcji z kałem konczy sie ubrudzeniem. Wiec nie dotykamy ani nie rozmawiamy ani nie apelujemy bo kupa nie rozumie.

@raff777: amen
  • Odpowiedz
@WulkanizatorOponMozgowych: Przecież możesz zadzwonić do Olo w każdym momencie, numer telefonu jest dostępny na żądanie, przecież możesz wejść bezpośrednio Polemikę z Olgierdem chociażby wyjaśniając jego posty ale nigdy tego nie robisz. Wolisz za to tworzyć nowe wątki pomawiając Ola.
Nie widziałem też postu z twojej strony, że chętnie założysz się z Olgierdem o te 10.000 złotych. nie dysponujesz takimi pieniędzmi by wyłożyć je na stół? Co jest?
  • Odpowiedz
@WulkanizatorOponMozgowych: Ty wybierasz? ty masz kupę w majtkach na samą myśl o rozmowie z Olgierdano jesteś tak samo tchórzliwy jak Sławek uciekający do szpitala na czas konfrontacji z Olgierdano w sądzie. Konfrontować się nie potrafisz siedzisz i szczekasz za płotu hał hał. Rafał Kosno ma więcej odwagi niż ty buhahahahahaha
  • Odpowiedz