@Fortyk: Zawsze można iść na kompromis, iść do pracy by mieć tylko na swoje podstawowe potrzeby/hobby i olać wyścig szczurów. Mi się średnio widzi rozwijanie byle zarabiać jak najwięcej, co mi po pieniądzach jak mam małe potrzeby
@Arksen: skoro musisz p-----------c 40h tygodniowo na pracę to już chyba lepiej się w niej rozwijać i zarabiać więcej a nie jak robak przez kolejne 30lat?
@greenbong: można wyjechać za granicę. Porobić z 3 miesiące z nadgodzinami i na resztę roku wystarczy.
Czy się rozwiniesz co nie zawsze się udaje i tak będziesz robił do swojej śmierci 8h bo znalezlie kogoś kto zaproponuje inny wymiar pracy potrafi być trudne
@Fortyk: Zawsze można iść na kompromis, iść do pracy by mieć tylko na swoje podstawowe potrzeby/hobby i olać wyścig szczurów. Mi się średnio widzi rozwijanie byle zarabiać jak najwięcej, co mi po pieniądzach jak mam małe potrzeby
@Arksen: Nie musisz brać udziału w wyścigu szczurów żeby zarabiać dobrze ;)
Kończysz jakis wartościowy kierunek i pracujesz te 8h za normalna stawkę i to wszystko :) nie ma sensu życia
@cielak44: no potrafi, dlatego ja jestem za rozwijaniem się w kierunku który kogoś Pasjonuje tak aby być w stanie żyć na swoich zasadach. Kiedyś to było nie do pomyślenia dla mnie, 3 lata temu zainteresowałem się filmowaniem, kupiłem tani aparat z funkcją nagrywania i się rozwijałem. Dzisiaj potrafię dostać tysiąc zł za dzień pracy na planie. Ciągle ciężko że zleceniami ale wyobrażam sobie ze za kolejne 3-4 lata będę już
@Jamniki2: dla jednych ma, dla innych nie ma. Czas sobie wypełniasz drobnymi przyjemnościami typu Internet, gry, muzyka, spotkania z przyjaciółmi jak ich masz, jakimś sportem lub hobby, czasem dorywczą pracą - ludzie przechodzący na emeryturę jakoś potrafią wypełnić sobie czas i cieszyć się życiem, bez lądowania w psychiatryku. Popatrz na takiego @FejsFak jak sobie fajnie żyje ze swoimi remontami ( ͡°͜ʖ͡°)
@Arksen: skoro i tak musisz z---------c to nie lepiej znaleźć pracę, która będzie Ci e miarę pasowała? Lepiej chyba pracować np zdalnie niż w fabryce smrodu?
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
źródło: comment_16623465679gZbvmvfTl1QBYuEHlJmzT.jpg
PobierzCzy się rozwiniesz co nie zawsze się udaje i tak będziesz robił do swojej śmierci 8h bo znalezlie kogoś kto zaproponuje inny wymiar pracy potrafi być trudne
@Arksen: Nie musisz brać udziału w wyścigu szczurów żeby zarabiać dobrze ;)
Kończysz jakis wartościowy kierunek i pracujesz te 8h za normalna stawkę i to wszystko :) nie ma sensu życia
Popatrz na takiego @FejsFak jak sobie fajnie żyje ze swoimi remontami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Arksen: Myślałem, że tylko ja tak mam. Zrobiło mi się cieplej na duszy.