Aktywne Wpisy

Codon +22
#gielda Tak, jak obiecałem, wrzucam top 5 akcji w Ameryce z niezrealizowanym zyskiem, wartości w USD. Tickerów chyba nie trzeba nikomu objaśniać :)
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
źródło: 1000008310
Pobierz
annlupin +20
co tam uwas
źródło: annlupin7776543
Pobierz

źródło: comment_1662323593x1DsIabjYuiHSqFkzR2kQl.jpg
Pobierz@emilius: jeszcze da się stąd wyjechać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@emilius da się wyjechać. Pewnie wielu o tym marzyło jak widziało, gdy policja na zachodzie tłukła ludzi bo nie mieli maseczki xd
a u nas masowe bezrobocie, masowe zamykanie firm. Co jeszcze ludzie robią w tym kraju?
Jak to świadczy o polskim szkolnictwie to jedna kwestia, druga że chyba to nie odbiera prawa do komentowania rzeczywistości? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Trzeba być programistą i wtedy można przebierać - tak, od 10 lat jestem programistą. Tylko że polska szkoła w żadnym wypadku cię tego nie nauczy, a talentów mamy tyle, że ciągle brakuje tysięcy specjalistów.
Cała wykończeniowka, mechanicy, budowlanka - no ogółem zawody, w których "wystarczy nie być leniem" jebia na czarno albo pół na pół pod stołem - tak powinno być w zdrowym
@huncwot_: słyszałeś może o zawodówkach albo studiach? XD
Mieli rację z tym botem, tragiczny jesteś
W komentarzach masz brednie o r------------m kraju a ja piszę że wystaczy coś umieć by mieć dobrze płatna robotę...
Miłego dnia i weź się ogranij