Wpis z mikrobloga

• 25
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Moonastro: Sami ruscy mu to załatwili. Oni zawsze wspierają tego typu osoby i instytucje. Korwin też nie dostał swego czasu wycieczki na Krym po aneksji w 2014? To są normalne działania służb.
  • Odpowiedz
@error101: Nie no bądźmy poważni, bo o ile mozna zakładać ze sympatyzują z tamtejsza strona to byłbym daleko od staierdzen ze ich wpsieraja np. finansowo, byla jakas wzmianka ze aktywisci od globalnego ocieplenia tez dostają fanty do Putina xd

@OBAFGKM: Wiem, widzę, dlatego zastanawia mnie to dlaczego w ogole podejmował sie przeprowadzenia wywiadu z kims takim, a nawet jezeli mial do tego jakies wyzsze potrzeby "naukowe" to po
  • Odpowiedz
@Moonastro: Nie zrozumieliśmy się. Wspierają, mam na myśli, załatwiają spotkania, wyjazdy, wystąpienia w telewizji, itd. Nie sądzisz chyba, że Korwin i inni co przychodzili do studia Sołowiowa to za własne pieniądze tam jeździli by wygłosić swoje opinie. Wywiad z ambasadorem też muszą zaaprobować służby a takowy Sykulski przeprowadził. Jak chciał zrobić wywiad z Duginem to mu to po prostu załatwili, przewiozą go, opłacą hotel, zrobi co ma zrobić i wróci.
  • Odpowiedz