Aktywne Wpisy

Melkovva_ +6
Od dziś oficjalnie wolna możecie słać oferty matrymonialne

Atreyu +3
Czy znacie ludzi wierzących w Teorię Płaskiej Ziemi? (ew. chemtrails, chipy w szczepionkach, naziści na księżycu)
Myślałem kiedyś że takich ludzi nie ma, że to jakiś running joke
A otóż są. Poznałem gościa, facet w średnim wieku który mocno wierzył że Ziemia jest płaska, a na Antarktydzie jest lodowy mur pilnowany przez setki tysięcy żołnierzy. Główne źródła wiedzy to TikTok i ew. YouTube (filmy z żółtymi napisami).
#pytaniedoeksperta #nauka
Myślałem kiedyś że takich ludzi nie ma, że to jakiś running joke
A otóż są. Poznałem gościa, facet w średnim wieku który mocno wierzył że Ziemia jest płaska, a na Antarktydzie jest lodowy mur pilnowany przez setki tysięcy żołnierzy. Główne źródła wiedzy to TikTok i ew. YouTube (filmy z żółtymi napisami).
#pytaniedoeksperta #nauka

źródło: comment_16616524856m41WqhxUe1fojlHZXWDDf.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
i jak minęła pierwsza noc z nią?
Zdrowy kot nie robi poza kuwetę
Mój kot nie rzyga
Sierść to prawda
Jak sobie wychowasz kota tak cię będzie traktował
Jak ma drapak to nie nieszczy mieszkania
@furcio: xDdddDAdDDD
- jak ktoś już napisał, plus istnieją proszki zapachowe do kuwety :) jak sypiesz do kuwety piasek z Lidla za dychę to się nie dziw, że śmierdzi XD
- to raczej kotu coś nie pasuje (za mało kuwet, stres)
- no to super dietę dla kota trzymacie że kot rzyga xd Ciebie jakby karmili pasza, to też byś rzygał xd
- no dziwne żeby nie było sierści, z tym się
@Kutacz_2000: Te koty którymi się opiekujesz chyba mają jakieś problemy behawioralne, są najpewniej źle zaopiekowane. Zdrowy kot nigdy nie robi poza kuwetą ani nie wymiotuje. Sprawdź czy znajomy o nie odpowiednio dba, jeśli nie, zgłoś na policję znęcanie się nad zwierzętami. Ja mam w domu od lat kotkę i nigdy nie było opisywanych przez ciebie sytuacji,
Sprztanie siersci i koty mają w------e tak, reszta nie.
@Kutacz_2000: brzmi, jakby jedyne co, to karmił te koty jakimś gównem i raz na miesiąc zmieniał żwir w kuwecie.
Kot tak samo jak dziecko - niewychowany jest gunwniakiem. Jak dajesz kotu możliwość załatwienia spraw tak, żeby był czysty to akurat koty lubią z takiej okazji korzystać instynktownie ze względu na charakter łowcy.
Jak kota wybiegasz (choćby głupim piórkiem na
@qYd562: jak utrafisz taki, co się będzie kotu podobał bardziej niż krzesło z kuchni to wtedy będzie męczył drapak a nie krzesło.