Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Verdino: na początku się zmartwiłem, ale po sciągnięciu publikacji okazuje się, że jest po włosku. Stawiam dolary przeciw orzechom, że to nawet IF nie ma. Jak znajdziesz coś impaktowanego, to zawołaj.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Verdino: Są na bitshute nagrania pobranych próbek z zatorów tętniczych denatów po szczepieniu. To wygląda jak elastyczna guma.
  • Odpowiedz
@Verdino: Ja bym nie zaufał badaniom na pierwszym lepszym wordpressie. Zapewne ten artykuł nie został nawet zrecenzowany, o publikacji w dobrym czasopiśmie nawet nie wspominam (jeśli jest inaczej to mnie poprawcie). Ewidentny fake, w związku z czym taguję: #szury #bekazszurow
  • Odpowiedz
LABORATORIO DI MICROSCOPIA ELETTRONICA DIPARTIMENTO DI CHIMICA

Universita degli Studi di Torino

Via Gioacchino Quarello 15A

’10135 Torino

@Verdino: Obstawiam, że to jest laboratorium wykonujące zdjęcia na zdjęcia na zlecenie. Do tego oni zajmują się mikroskopią elektronową. Nawet w tekście jest napisane, że u nich były robione tylko SEM-y. Takie laboratorium zrobi Ci zdjęcie czego chcesz pod warunkiem, że zapłacisz. Nie zajmują się analizą wyników tym samym ciężko ich uznać
  • Odpowiedz
@Verdino: Chamskich argumentów wobec Ciebie nie ma sensu używać, szkoda czasu. Merytorycznie i do rzeczy: poproszę recenzje niezależnych naukowców, link do czasopisma w którym to zostało opublikowane i coś czuję że jeszcze scan z virustotal tego PDFa bo coś mi tu ewidentnie śmierdzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Karol739: nowłaśnie to są niezależni uczciwi intelektualnie badacze
Badanie było omawiane w mainstreamowych mediach a co do samego dokumentu to możecie się czuć szczęściarzami bo od głównego źródła jest dostępne tylko dla pracowników służby zdrowia i ja się pytam co miałoby do zarobienia a co do stracenia Università degli studi di Torino? Idźcie zbadać waszą krew tak jak się prosiłem!
  • Odpowiedz
następny do kolekcji xD negujący ewidencje

@Verdino: Na razie wyjaśniłem Ci gdzie popełniasz błąd uznając to za wiarygodne źródło. Samo to nic jeszcze nie mówi o wynikasz, ale wskazuje, że trzeba do nich podejść z dużo dozą ostrożności. Często mnie zastanawia, że łatwiej jest niektórym uwierzyć w artykuł naprawdę napisany byle jak i z wynikami, które od razu wyglądają na niezbyt godne zaufania, zamiast zerknąć na tysiące innych artykułów ze
  • Odpowiedz