@Verdino: na początku się zmartwiłem, ale po sciągnięciu publikacji okazuje się, że jest po włosku. Stawiam dolary przeciw orzechom, że to nawet IF nie ma. Jak znajdziesz coś impaktowanego, to zawołaj.
@youmimicanski: aha LABORATORIO DI MICROSCOPIA ELETTRONICA DIPARTIMENTO DI CHIMICA Universita degli Studi di Torino Via Gioacchino Quarello 15A ’10135 Torino
@Verdino: Ja bym nie zaufał badaniom na pierwszym lepszym wordpressie. Zapewne ten artykuł nie został nawet zrecenzowany, o publikacji w dobrym czasopiśmie nawet nie wspominam (jeśli jest inaczej to mnie poprawcie). Ewidentny fake, w związku z czym taguję: #szury #bekazszurow
@Verdino: i jeszcze te ostre, jak żyleta zdjęcia przed i rozmazane bez ostrości po. No kuźwa chciałbym, żeby wszystko w internecie było prawdą, ale to śmierdzi na kilometr.
LABORATORIO DI MICROSCOPIA ELETTRONICA DIPARTIMENTO DI CHIMICA
Universita degli Studi di Torino
Via Gioacchino Quarello 15A
’10135 Torino
@Verdino: Obstawiam, że to jest laboratorium wykonujące zdjęcia na zdjęcia na zlecenie. Do tego oni zajmują się mikroskopią elektronową. Nawet w tekście jest napisane, że u nich były robione tylko SEM-y. Takie laboratorium zrobi Ci zdjęcie czego chcesz pod warunkiem, że zapłacisz. Nie zajmują się analizą wyników tym samym ciężko ich uznać
@Karol739: @youmimicanski: śmierdzi tylko czym innym i jest to albo trolling albo rozkład mózgu w zaawansowanym stopniu po długim lockdownie poznawczym. Żegnam ( ͡°͜ʖ͡°)
@Verdino: Chamskich argumentów wobec Ciebie nie ma sensu używać, szkoda czasu. Merytorycznie i do rzeczy: poproszę recenzje niezależnych naukowców, link do czasopisma w którym to zostało opublikowane i coś czuję że jeszcze scan z virustotal tego PDFa bo coś mi tu ewidentnie śmierdzi ( ͡°͜ʖ͡°)
@Karol739: nowłaśnie to są niezależni uczciwi intelektualnie badacze Badanie było omawiane w mainstreamowych mediach a co do samego dokumentu to możecie się czuć szczęściarzami bo od głównego źródła jest dostępne tylko dla pracowników służby zdrowia i ja się pytam co miałoby do zarobienia a co do stracenia Università degli studi di Torino? Idźcie zbadać waszą krew tak jak się prosiłem!
@Verdino: Na razie wyjaśniłem Ci gdzie popełniasz błąd uznając to za wiarygodne źródło. Samo to nic jeszcze nie mówi o wynikasz, ale wskazuje, że trzeba do nich podejść z dużo dozą ostrożności. Często mnie zastanawia, że łatwiej jest niektórym uwierzyć w artykuł naprawdę napisany byle jak i z wynikami, które od razu wyglądają na niezbyt godne zaufania, zamiast zerknąć na tysiące innych artykułów ze
LABORATORIO DI MICROSCOPIA ELETTRONICA DIPARTIMENTO DI CHIMICA
Universita degli Studi di Torino
Via Gioacchino Quarello 15A
’10135 Torino
@Verdino: Obstawiam, że to jest laboratorium wykonujące zdjęcia na zdjęcia na zlecenie. Do tego oni zajmują się mikroskopią elektronową. Nawet w tekście jest napisane, że u nich były robione tylko SEM-y. Takie laboratorium zrobi Ci zdjęcie czego chcesz pod warunkiem, że zapłacisz. Nie zajmują się analizą wyników tym samym ciężko ich uznać
Badanie było omawiane w mainstreamowych mediach a co do samego dokumentu to możecie się czuć szczęściarzami bo od głównego źródła jest dostępne tylko dla pracowników służby zdrowia i ja się pytam co miałoby do zarobienia a co do stracenia Università degli studi di Torino? Idźcie zbadać waszą krew tak jak się prosiłem!
@Verdino: Na razie wyjaśniłem Ci gdzie popełniasz błąd uznając to za wiarygodne źródło. Samo to nic jeszcze nie mówi o wynikasz, ale wskazuje, że trzeba do nich podejść z dużo dozą ostrożności. Często mnie zastanawia, że łatwiej jest niektórym uwierzyć w artykuł naprawdę napisany byle jak i z wynikami, które od razu wyglądają na niezbyt godne zaufania, zamiast zerknąć na tysiące innych artykułów ze
https://www.ndmagazine.it/