Aktywne Wpisy

tesknilam_ +122
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +184
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

( ͡° ͜ʖ ͡°)
xD
Pierwsze z brzegu i nie wracaj więcej
Błogiego szprycowania!
@Verdino: nie mógłbyś napisać mi tego samego. Czytałem wielokrotnie teksty przeciwne do tego co myślę i dalej to robię. Nie wyobrażam sobie, żebym się zamknął w świecie rzeczy, które mi akurat pasują i nie
„Trolli nie zapraszam do dyskusji a wykopkom co zaufały naudze polecam wpierw zrobić sobie takie badania”
Tego typu informacje podaję bo:
Pochodzą z niezależnych źródeł gdzie ludzie mają wiele do stracenia ale niewiele do zarobienia (stad pytanie: dlaczego mieliby to robić?)
Oficjalnej narracji tak samo jak wam brakuje kompletnie Zgodności
Od prawie trzech lat nie widzę NIGDZIE publicznej naukowej debaty ... i ty to
Placebo owszem też rozdawali - była lista partii.
Poza tym informacje rzadko kiedy pochodzą z tzw. niezależnych źródeł. Ten zwrot nawet został spopularyzowany poprzez tzw. zależne źródła tymi czasy.
Ofiary biorą się z wiary, a rozstawiać to można je po tej i tamtej stronie. Sami budują sobie więzienia i wzajemnie pożerają. A przez sprzeczne sygnały zaczynają myśleć, że nie warto mieć swojego zdania..
Nienawidzenie żywej istoty i życzenie jej krzywdy - to bycie
Komentarz usunięty przez autora
@Verdino: Tłumaczyłem Tobie, oni nie mają nic do stracenia, a dużo do zyskania. To są naukowcy bez dorobku i bez znaczenia w instytucji/uczelni. Moga zyskać rozgłos i być zapraszanymi na konferencje co im sie nigdy wcześniej nie zdarzało. Nikt nie da zapraszanego wykładu osobie w tym wieku z jedynym artykułem we
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆
1. Brak publikacji (a właściwie wstrzymana publikacja)
2. Powoływanie się na autorytet uczelni podczas gdy uczelnia najprawdopodobniej zrobiła jedynie zdjecia na zlecenia. Do tego nie te zdjecia, które są istotą tekstu, a te na samym końcu.
3. Właściwie całkowity brak dorobku naukowego autorów.
Nie
Jaki jest twój dorobek?
Wg mnie badanie jest zrobione wzorowo!
Powtórzę: idź sobie zbadaj krew!
Powodzenia!
@Verdino: Nie piszę nigdzie o jakości zdjęć. Piszę o wątpliwościach wynikających z dorobku i sposobu prezentacji badań.
Nie jest imponujący, ale nawet ja mam te 25 publikacji, 170 cytowań i hirscha 7 i kilka patentów. Co nie wpływa w żaden na to co przedstawia ten artykuł. Szczególnie, że nie masz jak tego sprawdzić. Podczas gdy tych ludzi np. Scopus w ogóle
źródło: comment_1661768708kFokVATf7Ry2LIy8WklnOx.jpg
Pobierz