Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

mógłbym ci napisać to samo ale widzę ze was wszystkich odzywajacych się tu interesuje tylko wersja oficjalna wiec dyskusja nie ma sensu a przy okazji to sprawdź definicję Izolacji i porównaj z tym o czym mówisz

@Verdino: nie mógłbyś napisać mi tego samego. Czytałem wielokrotnie teksty przeciwne do tego co myślę i dalej to robię. Nie wyobrażam sobie, żebym się zamknął w świecie rzeczy, które mi akurat pasują i nie
  • Odpowiedz
@Polanin: xD wróćmy może do głównego wpisu tj
„Trolli nie zapraszam do dyskusji a wykopkom co zaufały naudze polecam wpierw zrobić sobie takie badania”
Tego typu informacje podaję bo:
Pochodzą z niezależnych źródeł gdzie ludzie mają wiele do stracenia ale niewiele do zarobienia (stad pytanie: dlaczego mieliby to robić?)
Oficjalnej narracji tak samo jak wam brakuje kompletnie Zgodności
Od prawie trzech lat nie widzę NIGDZIE publicznej naukowej debaty ... i ty to
  • Odpowiedz
@Verdino:
Placebo owszem też rozdawali - była lista partii.
Poza tym informacje rzadko kiedy pochodzą z tzw. niezależnych źródeł. Ten zwrot nawet został spopularyzowany poprzez tzw. zależne źródła tymi czasy.
Ofiary biorą się z wiary, a rozstawiać to można je po tej i tamtej stronie. Sami budują sobie więzienia i wzajemnie pożerają. A przez sprzeczne sygnały zaczynają myśleć, że nie warto mieć swojego zdania..
Nienawidzenie żywej istoty i życzenie jej krzywdy - to bycie
Pozorymyla - @Verdino:
Placebo owszem też rozdawali - była lista partii.
Poza tym i...
  • Odpowiedz
Pochodzą z niezależnych źródeł gdzie ludzie mają wiele do stracenia ale niewiele do zarobienia (stad pytanie: dlaczego mieliby to robić?)

@Verdino: Tłumaczyłem Tobie, oni nie mają nic do stracenia, a dużo do zyskania. To są naukowcy bez dorobku i bez znaczenia w instytucji/uczelni. Moga zyskać rozgłos i być zapraszanymi na konferencje co im sie nigdy wcześniej nie zdarzało. Nikt nie da zapraszanego wykładu osobie w tym wieku z jedynym artykułem we
  • Odpowiedz
@Pozorymyla: dziękuję za najbardziej wartościową odpowiedź jaką kiedykolwiek otrzymałem w internatach! Pierwszy i wystarczający powód tego to przytoczenie linka pokazującego potrzebę bycia ponad podziałami by choć w części zrozumieć wydarzenia nas otaczające. ()
  • Odpowiedz
@Polanin: nic nie sugerowałem a jedynie zapytałem a zapytałem bo nie przedstawiacie nic na negowanie tego typu wpisów! Pokaż choćby tylko dokumenty na to,że możesz zrobić rewizję takiego badanie tzn. ocenić czy zostało ono zrobione dobrze,bez oceniania zawartości gdyż z pewnością nie jesteś w stanie zobaczyć różnic między zdjęciami czy choćby napisać do uniwersytetu o potwierdzenie tych „fotek”

( ͡° ͜ʖ ͡° )
  • Odpowiedz
@Verdino: nie rozumiem o co pytasz. Napisałem Ci dlaczego według mnie te badania są niskiej jakości. Powodem nie jest jedynie jakość materiału, ale też cała otoczka:
1. Brak publikacji (a właściwie wstrzymana publikacja)
2. Powoływanie się na autorytet uczelni podczas gdy uczelnia najprawdopodobniej zrobiła jedynie zdjecia na zlecenia. Do tego nie te zdjecia, które są istotą tekstu, a te na samym końcu.
3. Właściwie całkowity brak dorobku naukowego autorów.
Nie
  • Odpowiedz
@Polanin: dalej o tych fotkach niskiej jakości?! Które?
Jaki jest twój dorobek?
Wg mnie badanie jest zrobione wzorowo!
Powtórzę: idź sobie zbadaj krew!
Powodzenia!
  • Odpowiedz
dalej o tych fotkach niskiej jakości?! Które?

@Verdino: Nie piszę nigdzie o jakości zdjęć. Piszę o wątpliwościach wynikających z dorobku i sposobu prezentacji badań.

Jaki jest twój dorobek?

Nie jest imponujący, ale nawet ja mam te 25 publikacji, 170 cytowań i hirscha 7 i kilka patentów. Co nie wpływa w żaden na to co przedstawia ten artykuł. Szczególnie, że nie masz jak tego sprawdzić. Podczas gdy tych ludzi np. Scopus w ogóle
Polanin - > dalej o tych fotkach niskiej jakości?! Które?

@Verdino: Nie piszę nigd...

źródło: comment_1661768708kFokVATf7Ry2LIy8WklnOx.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz