Aktywne Wpisy

curiousboi +35
Dalej nie czaję dlaczego ci ludzie stoją w kolejce do bramki, przecież można siedzieć i czekać aż wszyscy wejdą #ryanair #podroze #podrozujzwykopem
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
Padaj +313
źródło: 1000115355
Pobierz

LABORATORIO DI MICROSCOPIA ELETTRONICA DIPARTIMENTO DI CHIMICA
Universita degli Studi di Torino
Via Gioacchino Quarello 15A
’10135 Torino
@Verdino: Obstawiam, że to jest laboratorium wykonujące zdjęcia na zdjęcia na zlecenie. Do tego oni zajmują się mikroskopią elektronową. Nawet w tekście jest napisane, że u nich były robione tylko SEM-y. Takie laboratorium zrobi Ci zdjęcie czego chcesz pod warunkiem, że zapłacisz. Nie zajmują się analizą wyników tym samym ciężko ich uznać
Badanie było omawiane w mainstreamowych mediach a co do samego dokumentu to możecie się czuć szczęściarzami bo od głównego źródła jest dostępne tylko dla pracowników służby zdrowia i ja się pytam co miałoby do zarobienia a co do stracenia Università degli studi di Torino? Idźcie zbadać waszą krew tak jak się prosiłem!
@Verdino: Na razie wyjaśniłem Ci gdzie popełniasz błąd uznając to za wiarygodne źródło. Samo to nic jeszcze nie mówi o wynikasz, ale wskazuje, że trzeba do nich podejść z dużo dozą ostrożności. Często mnie zastanawia, że łatwiej jest niektórym uwierzyć w artykuł naprawdę napisany byle jak i z wynikami, które od razu wyglądają na niezbyt godne zaufania, zamiast zerknąć na tysiące innych artykułów ze
https://www.ndmagazine.it/