Aktywne Wpisy

nameisnull +233
Znalazłem ogłoszenie, bo szukam BMW z serii 1 dla mojej Pani i coś takiego mnie zainteresowało.
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6HDi8e.html
Zapłaciłem za raport to podzielę tym co zobaczyłem.
#motoryzacja #januszebiznesu
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6HDi8e.html
Zapłaciłem za raport to podzielę tym co zobaczyłem.
#motoryzacja #januszebiznesu
źródło: Zrzut ekranu z 2025-10-19 09-16-51
Pobierz
Lowca90 +24
Gdy ktoś się mnie pyta jaka podłoga jest najładniejsza to odpowiadam, że deska. Im większa tym lepszą. I o ile deski o szerokości 18 czy 20 cm długie do 2.50 metra są dość często spotykane o tyle taki materiał to rarytas tylko dla najbogatszych. Deska produkowana przez Polską firmę, robiona na indywidualne zamówienie gdzie dobieramy sobie kolor, wielkość i klasę drewna. Od jutra rozpoczynam montaż deski szerokiej na 28 cm i długiej
źródło: temp_file1321279186332275641
Pobierz

Ja się pytam co ten uniwerek i badacze mają do stracenia lub zarobienia publikując FAŁSZ?
@Verdino: I jeszcze słowo o tym. Wygląda jakby ten numer nie został opublikowany lub wycofany przez władze uniwersytetu. Możliwe, że zrobili to ze względu na niską jakość badań i strach przed utratą wiarygodności. W Polsce też były takie przypadki. Np. PAN odciął się stanowiska naukowców pracujących w komisji Macierewicza ds. wypadku w Smoleńsku. Nie mogli im zabronić tych badań (i oczywiście nie powinni mieć
Jak się nie mylę to wszystko co związane z tą pseudo pandemią zostało obalone od samego początku
Zaczynając od faktu że nikt nie ma wyizolowanego wirusa przez to ze samo CDC wpierw przyznało ze nie mają żadnego gold standard do testów po czym nawet napisali by się z nich wycofać
Jesteś niezniszczalny
Możesz mieć wszystkie choroby świata
@Verdino: Czasopisma z wysokim impact factorem muszą uważać co publikują, bo mają bardzo dużo do stracenia. Do tego "wszyscy" z branży je czytają. Mogę powtórzyć badania.
Bo to nie są badania z prawdziwego zdarzenia. Ludzie mają swoje tematy badawcze, granty, projekty. Zajmują się swoją działką i dopóki ktoś nie opublikuje czegoś kontrowersyjnego w dobrym recenzowanym czasopiśmie to
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora