Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@rybak17: kupilem kompa 6 lat temu za 3.5k zł i dalej j6wst mocniejszy od ps5 xD a wy co ps4 i ps5 w domki za łącznie 5k? XD
  • Odpowiedz
@Daqnny Uwielbiam te komentarze typu "odrazu jak stanieje ps5 to kupię" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja już od półtora roku roku ogrywa za cenę, która jest obecnie. I pluje na te wasze 200zl, które już 10 razy przechlaliście, a szkoda wam dołożyć do konsoli.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Daqnny: ciekawe bo moja karta z 2011 roku radeon HD 6950 nadal potrafi ogarniać gry z czasów 2017-2020 na low, a procesor to zwykły ryzen 2600. Coś kręcisz, albo ktoś Ci wcisnął ze to highend a jednak nie xd
  • Odpowiedz
@tymc: to nie był high end xD komp złożony za 4k pod to żeby w wiedźmina komfortowo pograć i grałem wiec nie był słaby. Dalej bym mógł grzebać w ustawieniach i pewnie na low w 30klatkach gry odpalać, ale nie mam czasu ani chęci na takie zabawy. Kupię konsole z ustawionymi już optymalnymi ustawieniami pod system i będę miał w------e czy są 2 kępki trawy czy 4 albo czy okna
  • Odpowiedz
Coś kręcisz. Ja jak kupuje kompa za 2500 ł to nawet po 4 latach normalnie na nim mogę grać w 60 klatkach

@BornToDie69: Ja za 1500 kupiłem i wszystko na ultra śmiga
  • Odpowiedz
TYLKO CISZA O TYM ZE NA MAX SETTINGS MUSISZ MIEĆ I9 I RTX 3090

@dzeksondzekson: ta gra płynnie z ray tracingiem chodzi na rtx 3060, bez ray tracingu wystarczy gtx 1070 żeby mieć 60+ fpsów na maksymalnych ustawieniach, widać że konsolowcy znowu się zesrali i muszą tworzyć alternatywną rzeczywistość
  • Odpowiedz
@didolo03: rozumiałbym ten argument gdyby ps5 nie kosztował 2800zł, przecież to wcale nie wychodzi jakoś super taniej, jeszcze płacisz abonament za online
  • Odpowiedz
@hors rozumiał bym też twój argument gdyby sama karta do grania z ray-tracingiem nie kosztowała ponad 2500zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak się tak uprzesz na online to placisz 200zł na rok i dostajesz co miesiąc 2/3 gry, które zapisujesz w swojej bilbliotece gier.
  • Odpowiedz
@sg553: tak tak xD podaj chociaż specyfikację tego komputera do tej bzdury która napisałeś a potem obok daj specyfikację GPU i CPU z ps5 i typowe ustawienia gier. 6 lat temu nie było na rynku ogólnodostępnej karty porównywalnej do tego co jest w ps5 nie mówiąc o cenie 3.5k. najmocniejsza karta w 2016 roku to GTX 1080 z ogólnie dostępnych ale jego bys nie wladowal po jego cenie, nie mówiąc
  • Odpowiedz