Aktywne Wpisy
dddobranoc +111
Ciekawe, czy ktoś podziela moje wnioski z kilku lat jazdy autem.
A mianowicie, kiedy trzeba kogoś przepuścić, ustąpić pierwszeństwa czy wpuścić auto na "zamek błyskawiczny" - w zasadzie nigdy mi się nie zdarzyło, aby kobieta to zrobiła.
Nigdy nie wpuści, jak jedzie w korku to tak bardzo na zderzaku, żeby nikt inny czasem nie włączył się do ruchu przed nią.
Jak jest wąska droga i zjedziesz na pobocze, aby ktoś z naprzeciwka
A mianowicie, kiedy trzeba kogoś przepuścić, ustąpić pierwszeństwa czy wpuścić auto na "zamek błyskawiczny" - w zasadzie nigdy mi się nie zdarzyło, aby kobieta to zrobiła.
Nigdy nie wpuści, jak jedzie w korku to tak bardzo na zderzaku, żeby nikt inny czasem nie włączył się do ruchu przed nią.
Jak jest wąska droga i zjedziesz na pobocze, aby ktoś z naprzeciwka
Trusiak +4
#podroze
#inflacja
#jedzenie
#pijzwykopem
#jedzzwykopem
#gastronomia
#kawa
@Julka_ACAB_BLM: O to to. Na początku sezonu za piwo czy burgera w "modnych knajpach nad Motławą™" płaciłem tyle co w pierwszej lepszej knajpie w Toruniu przez cały rok ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bazar5: Ale rynek cukrowy w polsce za morde trzymaja niemcy wlasnie. To samo na Lotwie.
W Polsce espresso zaczyna się od 8 zł minimum xD
Komentarz usunięty przez autora
Ograniczyli paliwo, dali spowrotem droższe ale dali. To trzeba się cieszyć że jest.
Cukier chyba poszedł ta samą drogą. Bo już sam przestaje rozumieć jak dajemy się tak w konia robić.
Zamiast
@zkmowiec: w Holandii z 2.5€
Polacy