Wpis z mikrobloga

@Cierniostwor: janusze po prostu chcą jak najszybciej zarobić na mercedesa z salonu. W Lublinie nie tych #!$%@?ów "nie stać", żeby pracownikowi minimalną zapłacić, a rozbijają się porszakami, BMW x7 M power czy innymi audi rs7 xD ale gastro przecież takie biedne ://

@Julka_ACAB_BLM: Fakt, często wydaje mi się że dla wielu rodzimych byznesmenów prowadzenie firmy to przykry dodatek do możliwości wzięcia fury w leasing.
Kolega zajmuje się sprzedażą
  • Odpowiedz
@LittleOpa Przecież to samo jest na wykopie. Jak sie ostatnio ktosy żalił, że budowlańcy mają ceny z kosmosu to najbardziej plusowane odpowiedzi byly typu "Co nie stać Polaczka"

Dzisiaj to samo promka w biedrze na browary i festiwal hejtu, że biedaki i pijaki
  • Odpowiedz
wez to wytlumacz amebom co broniły jagidzianek za 15zł/ szt xD polacy lubia byc ruchani bez wazeliny na teksty o wyzszej cenie za wyzsza jakosc.

@vauecki: widzisz, jednak Rossmann mial racje mowiac, ze Polacy lubia placic wiecej.
  • Odpowiedz
  • 2
@Cierniostwor koszty wynajmu nie są niższe. Czynsz za kiosk 20 mkw na Okęciu to jakieś 40-45k miesięcznie. Stawiam dolary przeciwko orzechom, że wynajem na lotnisku w Wiedniu to 1/3 tego.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 18
@FrasierCrane: idąc tym tokiem myślenia będziemy płacić za wszystko więcej bo jakiś Janusz biznesu chce się nażreć tu i teraz, nakręcając tą chorą spirale... Ale to takie polskie, bliźniego wyruchać. U Niemca nawet paliwo mają tańsze niż u nas.
Co zauważyłem jeżdżąc po Europie, jesteśmy chyba jedynym krajem gdzie obce sieci handlowe królują na każdym kroku. U Niemca czy w Belgii, Francji itd największy i czasem jedyny udział w rynku
  • Odpowiedz
@LittleOpa: kg dobrej kawy jaką kupuje do kawiarni moja różowa kosztuje 129 złotych. Dopio będące podstawa napojów wazy 14 gramów zmielonej kawy. Porządny ekspres kosztuje minimum 10 koła, wynajem lokalu, pracownicy etc.
  • Odpowiedz
wytlumacz amebom co broniły

@vauecki: Dlaczego jeszcze nie #!$%@? kokosów, skoro zwrot w tych biznesach jest taki gigantyczny a konkurencji nie ma? Gardzisz tak łatwym szmalem?
  • Odpowiedz