Aktywne Wpisy
mateo2111 +698
Strasznie mnie denerwuje to jak polacy reaguja na takie afery, we francji by juz pol kraju r-------i protestami, a w polsce zaraz afera bedzie zamieciona pod dywan.
#kpo
#kpo
misiopysio +22
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć, czemu czepiamy dotacji na jacht? Poczyniłem zgrubne, poranne wyliczenia w innym komentarzu i wychodzi mi, że to świetny pomysł dla budżetu.
Kupujesz jacht, Vatu z dotacji nie można odliczyć więc z automatu do budżetu z 500k dotacji wraca 115k, ktoś go dla Ciebie wyprodukował i płacąc tylko dochodowy od 400k, wpłaca do budżetu 75k. W pierwszym roku od wypłacenia dotacji 500k, 200k wróciło do budżetu.
Zatrudniasz sternika za powiedzmy
Kupujesz jacht, Vatu z dotacji nie można odliczyć więc z automatu do budżetu z 500k dotacji wraca 115k, ktoś go dla Ciebie wyprodukował i płacąc tylko dochodowy od 400k, wpłaca do budżetu 75k. W pierwszym roku od wypłacenia dotacji 500k, 200k wróciło do budżetu.
Zatrudniasz sternika za powiedzmy

@magnat32: na pewno nie powielasz jakichś konfederackich populizmów, tylko masz konkretny plan, jak zaorać zus, co zrobić z obecnymi emerytami, co zrobić z przyszłymi, którzy tam ładowali siano, prawda? PRAWDA?
Zgaduje ze to informacja z jedynego prawdziwego źródła informacji czyli tvp?
@moskal888: https://www.wykop.pl/wpis/67113205/#comment-238379357
@Stachu_a_kto_przy_telefonie: Oczywiście że nie, bo im chodzi tylko o to aby kobiety umierały żeby bozia była szczęśliwa i żeby dostawali socjal aby można się było n---------ć przed TV najtańszym piwskiem oglądając propagandę. I to jest życie synek wtedy. Nawet lepiej niż za komuny, bo
@wymiana_steam: oho xD argumenty jak u uposledzonego. wez lepiej napisz ze TUSK BY WSZYSTKO SPRZEDAL i cyk, pora na csa. konkrety podaj ty kundlu pisowski np. tusk probowal ukryc katastrofe ekologiczna. pomoge ci troche z tymi aferami
tusk jadl osmiorniczki
tusk ukradl pieniadze