Aktywne Wpisy
mateo2111 +698
Strasznie mnie denerwuje to jak polacy reaguja na takie afery, we francji by juz pol kraju r-------i protestami, a w polsce zaraz afera bedzie zamieciona pod dywan.
#kpo
#kpo
misiopysio +22
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć, czemu czepiamy dotacji na jacht? Poczyniłem zgrubne, poranne wyliczenia w innym komentarzu i wychodzi mi, że to świetny pomysł dla budżetu.
Kupujesz jacht, Vatu z dotacji nie można odliczyć więc z automatu do budżetu z 500k dotacji wraca 115k, ktoś go dla Ciebie wyprodukował i płacąc tylko dochodowy od 400k, wpłaca do budżetu 75k. W pierwszym roku od wypłacenia dotacji 500k, 200k wróciło do budżetu.
Zatrudniasz sternika za powiedzmy
Kupujesz jacht, Vatu z dotacji nie można odliczyć więc z automatu do budżetu z 500k dotacji wraca 115k, ktoś go dla Ciebie wyprodukował i płacąc tylko dochodowy od 400k, wpłaca do budżetu 75k. W pierwszym roku od wypłacenia dotacji 500k, 200k wróciło do budżetu.
Zatrudniasz sternika za powiedzmy

@Stachu_a_kto_przy_telefonie: to nic nie da.
Dla nich deszcz pada jak im się pluje w twarz
Nie wiem dlaczego oni chcą tak żyć. Może im dobrze?
idź włącz sobie tvpis
Za każdym razem jak próbuje człowiek dopytać, co taka jednostka ma na myśli, to jest bardzo ciężko.
Powinieneś dokończyć staropisowskim „A TEN TUSK, DEJTA SPOKÓJ, CO ON NAKRADŁ I NANISZCZYL TEJ POLSKI”
@ActiveekHere do zaorania jest ZUS a nie podnoszenie wieku emerytalnego, jak to jest ze prognoza moich swdiadczen, ktore teraz place wynosi ok 20% mojej aktualnej pensji, to wole nie placic odlozyc sam na konto z ktorego bede mogl dopiero wyplacic w wieku 60 lat, a zus zaorac i zrestartowac
@Stachu_a_kto_przy_telefonie: jak komuś o inteligencji tostera może przeszkadzać, że pisowcy kłamią
Ten kraj jest skończony
Komentarz usunięty przez moderatora