Aktywne Wpisy
WielkiNos +553
Wyobrażacie sobie być małym chłopcem i mieć za matkę taką zakałę, która nie pozwala synowi na najbardziej męskie i pierwotne zajęcia w męskim gronie?
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
Tomahawkkk +120
Ekspert - 5 lat temu
Uwielbiam sobie czytać takie farmazony sprzed lat do kawy xD
#nieruchomosci #kredythipoteczny
Uwielbiam sobie czytać takie farmazony sprzed lat do kawy xD
#nieruchomosci #kredythipoteczny
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa tygodnie prawie a kasa nie wróciła, pisałam do niego wczoraj, zero odzewu. Widzę też że spryciarz skasował tamten wpis
#oszukujo #ostrzezenie
Komentarz usunięty przez autora
O popatrz, to coś jak @maestroPijanyRolnik .
Bakłażan bez honoru i godności.
Marne pocoeszenie, ale typowi szybko skończą się znajomi