Wpis z mikrobloga

@Ovis_aries: W sumie to tym płatkom śniegu oburzającym się na wszystko dookoła przydałaby się taka lekcja życia. Można mnie nazywać boomerem, ale to pokolenie 2000+ to często straszne p---y są życiowe XD Każdy ma nagle depresje, każdy błachy problem wyolbrzymiany na maksa...
  • Odpowiedz
@Ovis_aries: Zawsze mnie to bawiło, jak pajace piszą, że wojsko zrobi z ciebie mężczyznę. Byłem w wojsku i jak ktoś był p---ą przed wojskiem, to po nic się nie zmieniło. Doszła za to 9 miesięczna luka w życiorysie. Na szczęście takie czasy minęły.
  • Odpowiedz
@kodecss: @all_my_friends_are_dead: Mnie r---------a, że obecna cywilizacja zachodnia w swoim dyskursie społecznym dawno przeszła już kwestie binarną (facet - baba) i wg mnie rozsądną opcje patrzenia na płciowość to jako jedno wymiarowe spektrum (facet - wszystko pomiędzy - baba) i wykręcili kilkaset typów, podtypów itp XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@aarahon: Obojnactwo nie jest płcią tylko zaburzeniem rozwoju płci.

Chętnie eksperta posłucham :)

Tu nie trzeba być ekspertem. Wystarczy nie być kretynem.
  • Odpowiedz
@archubuntu: Ktoś się zapytał kogoś innego co z obojniakami, czy u nich występują tylko dwie płci. Napisałeś że obojniactwo to nie płeć. Spoko, to nie jest płeć, nikt nie twierdzi inaczej. Tylko skoro nikt nie twierdzi inaczej to po co to piszesz? Po nic? Założyłem że nie szczekasz bez sensu więc pewnie masz na myśli to że obojniactwo nie może być nazywane płcią. Więc spoko, ale wtedy pozostaje wciąż pytanie
  • Odpowiedz