Wpis z mikrobloga

@markhausen: c---a tam ją ciągnie w dół, znaleźliście sobie łatwego wroga którego można oskarżyć o wszystko i wszystko sobie tłumaczyć wrogiem
ot Iga nie może już walić po kablach jak dawniej to i wyników jak dawniej nie ma
  • Odpowiedz
@Moron: nie to że wykopki by chciały cały czas sukcesu, czemu przerzucacie WINĘ na kibiców tenisa? Świątek jest oceniana jako była nr 1, kilkukrotna zdobywczyni szlemów. Tak samo ocenia się Sinnera, Alcaraza i innych zawodników lub zawodniczki z tej półki. Jak wyniki lecą w dół to jest to komentowane na całym świecie XD.

Tymczasem uszata i cała reszta klakierów próbują zakrzywiać rzeczywistość i gadają o jakimś braku oczekiwań, ona nic
  • Odpowiedz
Wydaje mi się, że wiele osób podejrzewa je o jakieś niezdrowe relacje. Pozatym wydaje sie, że ma ona ogromny wpływ na Ige. Ona jest jej psychologiem, a bardzo często wygląda na najważniejsza osobe w sztabie, Trenerzy się zmieniaja, a Daria wciąż trwa. Dodaj do tego zwyklą Polską chęć do d-------a się do kogoś kto odnosi sukcesy, a nagle przestaje i mamy to o czym piszesz
  • Odpowiedz
@Kroledyp: Też tak uważam, afera ich wystraszyła, udało sie wykpić Melatoninką zanieczyszczoną zakazanym środkiem... jak to brzmi w ogóle. Mnie zastanawiało te schodzenie do toalety i jak wracała, to jakby demon się odpalał i jechała z nimi.
  • Odpowiedz
@PanZuo: Dalej, zwycięstwo w Wielkim Szlemie to ogromny sukces o którym większość zawodniczek może tylko pomarzyć, a Iga jest w stanie to zrobić nawet w słabszej formie. Agnieszce Radwańskiej nie udało się to przez całą karierę, a chyba nie powiesz, że była słabą zawodniczką, a takich zawodniczek z czołówki jest całe mnóstwo i tylko naprawdę nieliczne w ciągu swojej kariery są w stanie wygrać szlema
  • Odpowiedz
@tadeusz-rozwadowski: Nie no, teraz mnie rozbawiłeś koleś :D. Zobacz sobie jakie tenisistki grały w dobie ery sióstr Williams. Radwańska nie grała w słabej erze tenisistek, tam było sporo mocnych przeciwniczek więc i tak szacun, że osiągnęła to co osiągnęła.
  • Odpowiedz
@markhausen: Terapeutka tu nie a nic do rzeczy ludzie. Zaczęło się od zmiany trenera. Jeszcze jak Iga typa nie zmieniła to utrzymywała podium, od tej zmiany obserwuje u niej równie pochyłą, tak jakby tak miało być żeby Polska nie miała wybitnych sportowców, bo kopacze też zawsze przegrywają i to nieważne jakiego selekcjonera zatrudnia zawsze jest g---o, a popatrzcie sobie jak graliśmy w PRLu jak taki np Grzegorz Lato strzelał gole
  • Odpowiedz
@PanZuo: Oczywiście, że tak Agnieszka to wspaniała zawodniczka, w moim osobistym odczuciu jedna z moich ulubionych. Przede wszystkim grała piękny tenis, cały czas dużo kombinowała na korcie. Jej akcje dropshot + lob to poprostu klasyka kobiecego tenisa i udawalo się jej to z największymi rywalkami jak np. sharapova gdzie każda wiedziała że to jej firmowe zagranie, a i tak się na to łapały. Oglądałem pewnie większość jej meczy. Zdecydowanie mogę
  • Odpowiedz