Aktywne Wpisy

G06DbT +56
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
Lolenson1888 +51
źródło: temp_file3907944061299699660
Pobierz

źródło: comment_1660017690ltwj01KaCfiOe4yYdSHMom.jpg
PobierzMam nadzieję że jeszcze nigdzie nie pracujesz (o studia też mam obawy), jeśli myślisz, że na portalu że śmiesznymi obrazkami można rozwikłać kwestie ludzkiej identyfikacji społecznej i do tego zrobić to merytorycznie.
Jaka psychiatria? W Polsce nie ma czegoś takiego. Zresztą najwięcej samobójstw na 100 tyś mieszkańców jest w przedziale wiekowym 35-60 lat.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@archubuntu: jeśli dopasowujesz swój poziom pod wykop to mam dla Ciebie złe informacje, w tej chwili niestety obniżasz poziom tej dyskusji ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1660045309f7iDYEm3MAeSmXdkaeiuHG.jpg
Pobierz@Ovis_aries: Nie, ale zastąpi je ciężkimi traumami lub PTSD.
@kodecss: juz ci sprali mozg. Kolejne pokolenie "bedzie potrafilo zrozumiec" jak jest 30 płci ale nie jak ktoś zmienia się w psa buldoga bo się czuje szczeniakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1660053149IQVGXhkw5qACn018F01KYn.jpg
Pobierz