Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@aarahon: Merytoryczna dyskusje z Tobą na wypoku pod memem xDDD

Mam nadzieję że jeszcze nigdzie nie pracujesz (o studia też mam obawy), jeśli myślisz, że na portalu że śmiesznymi obrazkami można rozwikłać kwestie ludzkiej identyfikacji społecznej i do tego zrobić to merytorycznie.
@Ovis_aries

@kodecss: Zasadnicza służba wojskowa rozwiąże wszystkie problemy psychiczne u młodych ludzi? Nie psychiatra, tylko wojsko, tak? Jak tam praca w zakładzie produkującym garnki ze stali nierdzewnej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jaka psychiatria? W Polsce nie ma czegoś takiego. Zresztą najwięcej samobójstw na 100 tyś mieszkańców jest w przedziale wiekowym 35-60 lat.
@kodecss: służba wojskowa jako lek na problemy psychiczne i ogarnięcie życiowe xD #!$%@? zawsze z tego ryje, bo zazwyczaj gadają tak starzy boomerzy z brzuchem piwnym którymi inni wycierali podłogę w woju
jeśli myślisz, że na portalu że śmiesznymi obrazkami można rozwikłać kwestie ludzkiej identyfikacji społecznej i do tego zrobić to merytorycznie

@archubuntu: jeśli dopasowujesz swój poziom pod wykop to mam dla Ciebie złe informacje, w tej chwili niestety obniżasz poziom tej dyskusji ¯\_(ツ)_/¯
W naturze występują dwie płcie- żeńska i męska. Reszta to albo choroba albo mutacja albo zaburzenie. Koniec kropka. Jak archeolog za 300 lat znajdzie szkielet to określi płeć albo żeńską albo męską a nie genderfluidową z lekkim przechyłem w kierunku śmigłowca szturmowego.
Jeszcze potrafię zrozumieć jak ktoś jest facetem i czuje się kobietą i na odwrót.

@kodecss: juz ci sprali mozg. Kolejne pokolenie "bedzie potrafilo zrozumiec" jak jest 30 płci ale nie jak ktoś zmienia się w psa buldoga bo się czuje szczeniakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)