@LMLOGID: oni doskonale wiedzą, że po takiej napince u nas nie byłoby jazdy po nich w sieci tylko w najlepszym wypadku nóż pod żebra. I tak, ruscy w Polsce się boją a trochę ich tu mieszka
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl ale ma mordę jak ziemniaczek na tym drugim filmiku XD ale trzeba mieć kibel w bani żeby zaczepiać kogoś na ulicy, jeszcze w takich okolicznościach xd #!$%@? dzikusy z tych ruskich malpiszonów xD
Wiem, że jest trochę normalnych rosjan, którzy widzą co się dzieje, ale pomimo tego skąd pochodzą to są po stronie ofiary. Ale takie coś... powinna zostac od razu wywieziona do matuszki rosyji bez mozliwosci opuszczenia swojego kraju.
Spadło chyba za swastykę i nie wiem gdzie wrzucić tego typu treści. Piją sobie i hailują: Sława rosji, chwała putinowi, śmierć chochołom(pogardliwie o ukraińcach)
Gadałam sobie z typem i spoko rozmowa, coś się zeszło na pieski bo on wielki miłośnik. Mówię więc, że kocham psiury nad życie ale moja granica to pies w łóżku, bo lubię mieć czystą pościel. I gość mnie usunął xDDDDD sytuacja na rynku knurów tragiczna #tinder #psy
W komentarzu jak się skończyło XD
Wizy Schengen takim wydawać.
#rosja #ukraina #bekazpodludzi
@zjadlbym_kebaba: tymczasem rosjanie:
Komentarz usunięty przez moderatora
Wiem, że jest trochę normalnych rosjan, którzy widzą co się dzieje, ale pomimo tego skąd pochodzą to są po stronie ofiary. Ale takie coś... powinna zostac od razu wywieziona do matuszki rosyji bez mozliwosci opuszczenia swojego kraju.
Wcześniej mieszkała w Samarze (Rosja) i jej TikTok i inne profile są pełne najazdów na Ukraińców.
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: mirror?
Piją sobie i hailują:
Sława rosji, chwała putinowi, śmierć chochołom(pogardliwie o ukraińcach)
Screeny z filmiku trochę pokazują...
@emil-serog: @Fuhrer-chan: @RoMaN_MiKLaS: @yazhubal, @SlawekToJa
https://twitter.com/AlexKokcharov/status/1556754702683017217