Aktywne Wpisy
splitt +10
#pokazauto #cybertruck #tesla
Najlepszy samochód jakim jeździłem. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. Przez tych wszystkich napinaczy internetowych, pseudoznawców i zwykłych hejterów o mało nie zrezygnowałem z zakupu. W realu za to same pozytywne reakcje, ale po kolei.
Jest to wersja cyberbeast, jedyna do tej pory sztuka zarejestrowana w Polsce. Nie wiem dokładnie jak przebiega sam proces przerabiania i rejestracji, ale gość, który
Najlepszy samochód jakim jeździłem. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. Przez tych wszystkich napinaczy internetowych, pseudoznawców i zwykłych hejterów o mało nie zrezygnowałem z zakupu. W realu za to same pozytywne reakcje, ale po kolei.
Jest to wersja cyberbeast, jedyna do tej pory sztuka zarejestrowana w Polsce. Nie wiem dokładnie jak przebiega sam proces przerabiania i rejestracji, ale gość, który

źródło: 469039464_10229261220462749_5828392544146792931_n
Pobierz
JoMaHaa +3
Na wypoku mi się takie reklamy wyświetlają, a moja różowa to w życiu dla mnie nic fikusniejszego nie zalozyla ( ͡° ʖ̯ ͡°) czasem jak mi się zdarzy przejść obok działu z taką lepsiejsza bielizna to se tylko wzdycham ciężko, wykop mnie jeszcze chce pogrążyć...
A w domu tylko rozciągnięte dresy i skarpetki antygwałtki
#zalesie #zwiazki #rozowepaski
A w domu tylko rozciągnięte dresy i skarpetki antygwałtki
#zalesie #zwiazki #rozowepaski

źródło: Screenshot_20241206_231222_Chrome
Pobierz
O ile w ogóle to prawda
#sejm #bekazpisu #polityka
źródło: 418923096_769537235199056_5627679593240922959_n
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Niech ktos mu kupi jakies czipsy albo batonika w sklepiku wieziennym, plis
@ruum: zaczął sam się zżerać z głodu. TUSK OKRUTNIKU PRZESTAŃ GŁODZIĆ BOcHATERA!
Ofiary tego kretyna cierpią do dzisiaj przez wiele lat
źródło: małygłód-nowe0655
Pobierz