Aktywne Wpisy

vieniasn +16
ostatnio trochę pojeździłem w tragicznych warunkach i zdecydowanie zbyt szybko w tragicznych warunkach i ani razu nie zobaczyłem żeby zadziałała kontrola trakcji albo esp i wiele wskazuje że ja nawet nie mam tych lewackich bredni to nie szkodzi ale zaskakujące to jest że samochód z 2011 z rynku polskiego nie ma tego w wyposażeniu

czy ja komentuję na złym tagu czy każdy ma w p*ździe hokej i praktycznie występ drużyny gwiazd na olimpiadzie XDD
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta

#krakow
źródło: comment_1659723256uCyYjFG8VFa7bsCw3440dX.jpg
Pobierz@mroznykasztan: Z grubsza szacując:
- w Krakowie jeździ codziennie 250k samochodów (źródło)
- ograniczenia były w sumie przez około 6 godzin w różnych miejscach (od 13 do 18:40) (źródło) newralgiczny był czas około godziny 16-18 (powroty z pracy). Przyjmijmy, raczej niedoszacowując, że dotknęło to 1/4 ludzi jeżdżących po Krakowie.
- ja przy ostatnim tour de
@crest: Wiedziałem, zamknęli mi drogę, którą miałem wracać 15 minut przed zaplanowanym czasem zamknięcia, i mimo, że byłem z kilometr od mojego osiedla musiałem się bujać dookoła miasta.
Miałeś kilometr do swojego osiedla i nie mogłeś się przejść na nogach? Hahahahaha
Czym mniej takich ludzi w Krakowie, tym lepiej dla tego miasta i jego kultury.
@GaiusBaltar: Jakie szkody ?
@crest: Obstawiam, ze nie widziałeś nigdy takiego przejazdu? Przejścia dla pieszych też są zamykane, i otwierane raz na jakiś czas. Zresztą zostawić auto diabli wiedzą gdzie i iść kilometr do domu z siatkami z ubraniami, i rolkami to taki sobie pomysł.
W sumie
Straszne, chyba Krakow się nie pozbiera! Żartuje oczywiście, jednej marudy mniej, tylko zyska na tym (。◕‿‿◕。)
Pozdrawiam cieplutko.
@crest: Zostawiać auto z przepoconymi rzeczami w środku na cały dzień, no super pomysł. Jeszcze jakieś ciekawe pomysły, które mają sens zza biurka, a w realnych warunkach już tak sobie?
Takie osoby ,powinny mieszkać w odosobnieniu w Bieszczadach (✌ ゚ ∀ ゚)☞