Wpis z mikrobloga

@GaiusBaltar wielki Halo, stare dziady nie wytrzymają przez jeden dzień jak ktoś na rowerach pojeździ. I jeszcze te hasła "chcemy normalnie żyć" im wszystko przeszkadzać będzie już do końca życia.
  • Odpowiedz
@crest: Nie jestem starym dziadem, po prostu kiedyś przez Tour De Pologne się bujałem 1.5h, bo kiedy wracałem z jazdy na rolkach w Puszczy Niepołomickiej mi odcięli powrót (a nie było żadnych znaków o planowanych objazdach). Od tego czasu jestem na nich cięty, i będę ich krytykował przy każdej możliwej okazji.
  • Odpowiedz
i serio nie wiedziałeś, że jest Toure de Pologne?

@crest: Wiedziałem, zamknęli mi drogę, którą miałem wracać 15 minut przed zaplanowanym czasem zamknięcia, i mimo, że byłem z kilometr od mojego osiedla musiałem się bujać dookoła miasta.

starym dziadom to przeszkadza, albo @GaiusBaltar nie może z jazdy na rolkach do
  • Odpowiedz
@GaiusBaltar: Tzn. osobiście chociaż widzę logistyczne piekło wynikające z tego maratonów i innych, wydaje mi się, że uwidacznianie sportu jest dobre z punktu widzenia społecznego (chociaż tutaj uważam, że powinno być więcej promocji sportu rekreacyjnego, mniej zawodowego).
  • Odpowiedz
Miałeś kilometr do swojego osiedla i nie mogłeś się przejść na nogach? Hahahahaha

@crest: Obstawiam, ze nie widziałeś nigdy takiego przejazdu? Przejścia dla pieszych też są zamykane, i otwierane raz na jakiś czas. Zresztą zostawić auto diabli wiedzą gdzie i iść kilometr do domu z siatkami z ubraniami, i rolkami to taki sobie pomysł.

Czym mniej takich ludzi w Krakowie, tym lepiej dla tego miasta i jego kultury.

W sumie
  • Odpowiedz
@GaiusBaltar byłem na kilku nawet. Raz też nie mogłem przejechać, ale mam rozum i godność człowieka i cierpliwie poczekałem. Wystarczyło zostawić auto z niektórymi rzeczami i chwile poczekać i spokojnie przejśćten kilometr, ale jak widzę to było zbyt trudne dla Ciebie.

Straszne, chyba Krakow się nie pozbiera! Żartuje oczywiście, jednej marudy mniej, tylko zyska na tym ()

Pozdrawiam cieplutko.
  • Odpowiedz
Wystarczyło zostawić auto z niektórymi rzeczami i chwile poczekać i spokojnie przejśćten kilometr, ale jak widzę to było zbyt trudne dla Ciebie.

@crest: Zostawiać auto z przepoconymi rzeczami w środku na cały dzień, no super pomysł. Jeszcze jakieś ciekawe pomysły, które mają sens zza biurka, a w realnych warunkach już tak sobie?
  • Odpowiedz
@GaiusBaltar na cały dzień? Wystarczyło jak człowiek zostawić to zasyfione auto i iść do domu, coś zjeść, wziąć prysznic i za dwie godzinny wrócić po te syfy, ale Ty wołałeś się tułać tym autem po całym mieście, bo miałeś foszka jak baba na cały świat? Ahahhaahhaahhhahhahhah( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@GaiusBaltar ahahhaahahhahaahaha CHYB NIC lepszego Kraków nie spotkało, jak Twoja wypowadzka ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Takie osoby ,powinny mieszkać w odosobnieniu w Bieszczadach ( )
  • Odpowiedz