Aktywne Wpisy

Panitsch +86
Jako że odbieram teraz zaległy urlop,a pogoda nie dopisuje żeby gdzieś wyskoczyć to postanowiłem w końcu zrealizować coś co od dawna planowałem czyli wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni w mieszkaniu. Koszt materiałów to niecałe 800 zł nie licząc mojej robocizny, ale uwinąłem się w jedno popołudnie więc nawet wliczając dniówkę to koszt poniżej 1500 zł. Dzięki temu udało się uzyskać prawie 3m2 na przechowywanie - na pewno przyda się szczególnie, że nadchodzi sezon deszczowy
źródło: obraz_2025-09-24_155525502
Pobierz
Turpizm 0

źródło: comment_1659690188To4apYbWjNv9ZJLN1iKQc0.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@SmutnoMi: pewnie taki, że lubi posiadać rzecz, nie prawo do korzystania z niej.
Komentarz usunięty przez autora
@SmutnoMi: aż pójdziesz na emeryturkę lub coś ci się wydarzy, że bieżący dochód się zmniejszy i będzie piekło dupsko, że jednak coś jest nie na własność xD
@kubson93:
@mk321:
1. Wyobraź sobie sytuację, że mówimy nie o kostce pod twoim domem, a o wszystkich chodnikach w danym mieście. Zdecydowanie nie chcesz płacić za wyłożenie wszystkich chodników w mieście,
@tellet: równie dobrze mogę powiedzieć: hehe, z emeryturki opłacę kilka miesięcy leasingu/subskrypcji i pojeżdżę nowym samochodem, a ty zamiłowaniem do rzeczy na własność, za emeryturę raczej nowej fury nie kupisz. Każdy przykład można tak odwrócić. Poza tym, na starość to tym
Oho, widzę ktoś się lubi przeprowadzać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym to się nazywa "opłaty miesięczne" do spółdzielni.
@WiktorekS: ja tam wolę własny, który nie będzie się psuł po gwarancji. Tak, da się to zrobić bo kiedyś to funkcjonowało i tak, jest to jeszcze lepsze dla środowiska niż patologiczne subskrypcje.
@SmutnoMi: Nie bardzo, bo ty nie decydujesz jaki jest model subskrypcji, tylko właściciel przedmiotu. Oznacza to zazwyczaj utrata pracy= utrata subskrypcji. Problem z takimi modelami jest taki,
https://www.volvocars.com/pl/l/akcesoria/wiosenna-oferta/dodatkowy-przewod-ladujacy/
@djtartini1: Tu też tak
Jezeli jednak i tak uwazasz ze da sie produkowac wieczne produkty i na nich zarabiac, to zaloz firme i daj znac jak ci idzie. Chetnie u