@groovyK: ale nuda XD @GramofonPannyJanki: Ja właśnie prawie odblokowałem Leo 2pl, i to będzie mój jedyny czołg powyżej 2 ery i tak, będę nim grać i wychodził po 1 śmierci( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@kacpervfr: mi brakuje 1.5k squadron pointsów do Leo 2pl, ale nie będę wychodził po 1 zgonie bo mam cała topkę niemiecka ( ͡°͜ʖ͡°) a tego gnoja z eventu sprzedam za pol roku
@Zawadson: The number of tasks you need to complete to get the top vehicles immediately to your account is now smaller, but if you want to trade coupons on the market, you will need an additional upgrade that requires a little more effort to obtain.
@GramofonPannyJanki: Jak tak patrzę na to jak ceny rosną to aż mnie dupsko piecze, że sprzedałem/użyłem niektóre kupony. Spitfire MkIXc, którego użyłem i zagrałem nim 5 bitew obecnie ma kilku chętnych kupców po $230 XD
@kubabuba03: tak długo nie gram, ale sprzedałem moderne za 70 gjn bo chciałem kupić premium helikopter w niemieckim drzewku. I nie żałuję, bo wygrindowałem całe drzewko.
https://warthunder.com/en/news/7796-event-summer-quest-en
#warthunder
@GramofonPannyJanki: Ja właśnie prawie odblokowałem Leo 2pl, i to będzie mój jedyny czołg powyżej 2 ery i tak, będę nim grać i wychodził po 1 śmierci( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)