Aktywne Wpisy
magazynierka_4k +10
Takie pytanie z rana - 177cm (na tyle urosłam) to dużo wg Was jeśli chodzi o dziewczynę?
Jakby ktoś pytał "a przy jakiej wadze?" - jak odejmiecie od wzrostu numer alarmowy to Wam wyjdzie xD
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
Jakby ktoś pytał "a przy jakiej wadze?" - jak odejmiecie od wzrostu numer alarmowy to Wam wyjdzie xD
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
Wojskowy_Brykiet +11
#rozowypasek ma 30. jest osobą bardzo praktyczną. Organizujemy jej urodziny i ponad 20 osób chce się składać na prezent. Jakie macie pomysły, zamiast skoku na spadochronie? :)
#prezent #kiciochpyta #pytanie #zwiazki #kupujzwykopem
#prezent #kiciochpyta #pytanie #zwiazki #kupujzwykopem
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Pally: moja pierwsza carbonare była z tego fixu xD potem robiłem bez fixu ale I tak na śmietanie xD
Na grupach kulinarnych nie ma nic gorszego niż #!$%@? obrońcy oryginalnej carbonary. Te zjeby zachowują się jakby sami pracowali we włoskich kopalniach co najmniej 40 lat. I po ciemku pod ziemią mieszali jaja z makaronem o temperaturze nie przekraczającej 58 stopni. #!$%@? boczek, źle. Ma być #!$%@? pancetta dojrzewająca w słońcu północnych Włoch, smagana wiatrem wiejącym z alp. Przynajmniej tak Ci się wydaje, dopóki jednego #!$%@? nie zastąpi jeszcze
I kij już w to, czy carbonara jest ze śmietaną czy bez, z boczkiem czy guanciale, którym dokładnie serem itd.
Ale to jest przecież tak proste danie, że #!$%@? tam czegokolwiek "gotowego" z proszku zwyczajnie nie ma sensu.
To jest dosłownie pięć składników (celowo podaję te
Całe jajko czy tylko żółtka. Ponieważ to też jest obiektem wielu sporów xD