Aktywne Wpisy
#mecz Kiedyś ten plebiscyt miał jakąś wartość. Dlaczego wszystko musi sie tak sku*wić? Teraz już tego nikt nie traktuje serio. 2020 - anulowano z niewiadomych przyczyn. 2021 - Messi kradnie Lewemu. Wcześniej kilka razy też dostał za nazwisko. Teraz Rodri zabiera Viniemu. Rodri - którego nie zna nikt oprócz hardkorowych fanów piłki. eh francuziki to dno. dlatego tej piłki już tak nie oglądam. wszystko jest jakieś takie zakłamane i zje*ane.
hipodrom 0
Czy obecne, nowe auta przejadą 500k km?
#motoryzacja
#motoryzacja
#terapia #depresja #psycholog #psychiatria #psychologia #psychoterapia
@SaintWykopek: wtf, przecież jesteś :D #nohomo
@KrzyzowiecAlfred: może jak ktoś jest karzełkiem suchoklatesem. Mi nigdy taka myśl przez głowę nie przeszła
Nie masz pojęcia czym jest terapia, prawda? Ty myślisz, że terapeuta wymyśla sobie rady na poczekaniu, a sesja terapeutyczna jest zależna od humorków? XD
@ImbaJakichMalo: Te "fakty" to chłopski rozum. Jak rozumiem? xd
@pedros92: mirku, ale tutaj mowa o psychoterapii, a nie tinderze i kursie podrywania. Po częsci zgadzam się z argumentem, ale przykład totalnie z czapy
Nie chce mi się oznaczać wszystkich od "hurr kobiety są chwiejne bo hormony durr". Nowe badania sugerują, że kobiety zarówno w naturalnych cyklach jak i stosujące hormonalną antykoncepcję mają takie same wahania nastrojów jak mężczyźni.
Nie zmienia to faktu, że każdy powinien wybrać takiego terapeutę, z którym będzie się umiał dogadać i któremu będzie umiał zaufać. Jeżeli ktoś podskórnie wie, że nie będzie brał uwag terapeutki serio, lepiej niech wybierze terapeutę.
@not_me: to, że ktoś przeszedł egzamin nie znaczy, że się nadaje, bo jest wiele osób z certyfikatami i mogą być nawet biegłymi sądowymi co kaleczą ten zawód. Często jest tak, że ktoś musi paru terapeutów przetestować zanim znajdzie kogoś kompetentnego. Dlatego tak ważne w temacie terapii jest edukowanie ludzi, że jak ktoś wyczuwa, że mu dany terapeuta pod jakimś względem nie
o,
@Positano1: jaki jest na tym screenie problem psychiczny?
@namotim_: o boże xD to za przeproszeniem c--j a nie terapeutka... już nawet nie wspominając o tym, jakim przejawem niekompetencji jest taki tekst - terapeuta nie ma prawa wyciągać żadnej swojej prywaty ani dzielić się swoimi doświadczeniami, rozmowa ma dotyczyć tylko klienta.
@black-kitsune: do nich masz lepszy stosunek? dlaczego?
źródło?
P------e takie porady. Troche mi zajęło posprzątanie bałaganu w mojej w głowie jaki mi zrobiła. (Nawet do dziś czuje skutki tej wizyty, ktora de facto