Aktywne Wpisy

eisil +61
Gniję już na tym neecie ehhh
Potrzebuję ludzi. Potrzebuję akceptacji, serdeczności, chwytającej rozmowy, sympatii, uczuć wyższych. Brakuję mi tego, chciałbym tego zaznawać.
Tylko cóż...
Chłop jest bezrobotny, a ludzie takimi gardzą, bo sami muszą #!$%@?ć i dążą do czegoś, często muszą sami się utrzymać, więc mają ból dupy jeśli ty nie robisz tego samego, a pytanie "czym się zajmujesz", to pytanie bazowe. Ja nie mam na nie odpowiedzi, bo zajmuję się niczym,
Potrzebuję ludzi. Potrzebuję akceptacji, serdeczności, chwytającej rozmowy, sympatii, uczuć wyższych. Brakuję mi tego, chciałbym tego zaznawać.
Tylko cóż...
Chłop jest bezrobotny, a ludzie takimi gardzą, bo sami muszą #!$%@?ć i dążą do czegoś, często muszą sami się utrzymać, więc mają ból dupy jeśli ty nie robisz tego samego, a pytanie "czym się zajmujesz", to pytanie bazowe. Ja nie mam na nie odpowiedzi, bo zajmuję się niczym,

Wanzey +74
Eh chciałem być jak @qew12 i zapytałem ją czy chce iść ze mną na barbie i do kawiarni i odpisała nie dziękuję i kropka na końcu (╯︵╰,) It's over dla chłopa i serce boli (╥﹏╥) Szaleństwo nadchodzi i całkowite odcięcie od świata i zanurzenie się w krainie swojej fantazji, świecie idealnym ( ͡° ʖ̯ ͡°) Every step I take, every

@pregunta: bo jest w tym dużo prawdy i warto ułożyć swoje życie zanim kogoś zaprosimy do niego, ale jak słyszę takie pierdy, że pasja, kariera, pieniądze itd. mogą zastąpić drugą osobę, to ogarnia mnie pusty śmiech.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Scjentologia#Audytowanie
@Rupert_Maklovitz: pjona
Bycie szczęśliwym samemu ze sobą to ściema, prawie wszyscy ludzie potrzebują innych ludzi, nawet jeśli nie partnera to przyjaciół i znajomych, jest to całkowicie normalne i nie ma co tego wypierać.
Jeżeli np. ktoś dobrze czuje się z bodźcami życia wśród ludzi i np. nakręcają go intrygi, tj. jest w jakiś sposób ekstrawertyczny, to może nie ma sensu próbować postawy introwertycznej, co też działa w drugą stronę.
Introwertycy są najczęściej zaczepieni do różnego rodzaju zjawisk i ich tajemnic, a
100% racji. To, że powinniśmy umieć być sami ze sobą to dla mnie skrót myślowy i oznacza, że nasze szczęście/nieszczęście nie powinno AŻ TAK zależeć od tego czy jesteśmy w relacji czy nie.
@pregunta: Jeśli chcesz zmienić nastawienie, to zacznij się
@choochoomotherfucker: @wykolejony: @Rupert_Maklovitz: @patrolez: