Aktywne Wpisy
hyperlink +33

RenkaRenkeMyje +592
Wykop już obalał deweloperów, rządy, acta i inne gówna, może czas zrobić mocną afere, żeby rząd wziął się za ograniczenie tych zasranych kundli bez kagańców i agresywnych ras wyprowadzanych na spacery przez właścicieli często mniejszych od nich? Jak nie będziemy wywierać presji to nigdy się nic nie zmieni.
#wykop #polska #psiarze
#wykop #polska #psiarze
źródło: temp_file8443835184365025685
Pobierz

Sytuacja z ub. tygodnia.
W jednym z tatrzańskich schronisk kręcił się na zewnątrz i w okolicy części restauracyjnej taki trochę typowy Mirek (przynajmniej wg moich wyobrażeń) - ciut za duże ubrania, dłuższe włosy, wyraz twarzy taki jakby był nieobecny, tylko myślami w swoim świecie. Niemalże cały czas patrzył w telefon.
Byłem akurat po coś przy recepcji, gdy on też tam był. Nie słyszałem rozmowy od początku, ale wychodziło z niej, że:
- wczoraj w schronisku poznał jakąś dziewczynę
- dziś mieli się znów spotkać
- nie zjawiła się ᕕ( ᐛ )ᕗ
- dopytywał o nią w recepcji, ale nawet nie znał jej nazwiska
Podejrzewam, że skoro wcześniej cały czas gapił się w telefon, to również nie odpisywała.
Normalny człowiek pomyślałby "uhuhu, nieciekawa sytuacja, dobrze że chłopak to zgłasza, bo może zaginęła w górach".
Co pomyślałem ja - Mirek w wieloletnim stażem? "Uuu, chłopie! Laska spierdzieliła, bo nie chciała mieć z Tobą kontaktu, albo poznała jakiegoś chada taternika, a Ty jeszcze sobie nadzieje robisz".
Ten portal tak trochę skrzywia postrzeganie świata. ¯\_(ツ)_/¯ A co dopiero mają powiedzieć ludzie siedzący w bańce przegrywowych tagów.
#gory #niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki